Digitaltryck

Digital tryckteknik driver den grafiska utvecklingen framåt där nu allt fler kunder, varumärkesägare och tillverkare upptäcker fördelarna och möjligheterna som digital tryckteknik kan bidra med.

Vi lever i en allt mer "digital värld" där bl.a. smarta mobiler och sociala medier påverkar vårt köpbeteende. Fler möjligheter och bredare underlag för beslut leder också till att köpbeteendet snabbt kan ändras.

I en värld där kundkrav förändras i allt snabbare takt och högre krav ställs på köpupplevelsen blir det också allt viktigare att profilera sitt varumärke. Nya flexibla idéer skall kunna lanseras snabbt och personliaseras.

Läs också: fördelarna och möjligheter med Digitaltryck

Svårslaget resultat

Etiketter och förpackningar samspelar allt mer och som leverantör av båda produkterna kan Boxon erbjuda en totallösning till våra kunder som bidrar till att framhäva varumärket och produkten. med den senaste tekniken är tryckresultatet svårslaget samtidigt som vi tar ansvar för materialval, kvalité och leveranstider. 

Med vår senaste investering, HP 6800, breddar vi vårt erbjudande och skapar nya möjligheter för våra kunder. Vad vi i slutändan levererar är ökad lönsamhet.

Skicka förfrågan om etikettdesign

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om digitaltryck och vilka möjligheter som finns.

Vill ta emot nyhetsbrev från Boxon?