Förpackningar

Förpackningens betydelse blir allt viktigare. Från konstruktion och miljöpåverkan till design, material och funktion. Våra förpackningslösningar bidrar till ökad lönsamhet för våra kunder, oavsett storlek och bransch.

Våra lösningar inom förpackningar innefattar bl.a. lådor och kartonger, postemballage, förslutning, påsar och pallar men även specialprodukter som antistat- och rostskyddslösningar.

  

Profilerade förpackningar

Att exponera sitt varumärke på produkten ger bra marknadsföring men också en trygghet i stöldaspekten. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med att profilera ditt emballage.

För enklare tryck på e-handelspåsar erbjuder vi en online beställning via vår site ehandelspase.se. Där laddar du upp ditt tryck, väljer volym, typ av förslutning och antal tryckfärger, sedan beställer du direkt online. 

  

Webshop med 3000 artiklar

För dig som söker standardartiklar och vill göra beställningar snabbt och effektivt direkt online erbjuder vi vår webshop - BoxonDirect.se. Med marknadens bredaste sortiment av förpackningar och emballage täcker vi de flesta emballeringsbehov. Besök BoxonDirect.se här ›