Emballage

Boxon har marknadens bredaste och djupaste sortiment av emballage och lådor. Tillsammans med tjänster och maskiner kan vi erbjuda din verksamhet alternativa helhetslösningar som ger dig nya möjligheter.

Att packa produkter effektivt och lönsamt i rätt kartong, låda eller emballage är inte alltid lätt. Är till exempel storlek, material och förslutningsmetod de optimala? Vad som är rätt för en produkt är helt fel för en annan. 

Vi hjälper dig gärna att hitta det emballage som bäst svarar mot dina behov. Vi är obeorende av materialleverantörer och kan därför alltid ta fram det material som är rätt för just dig.

Snabbkurs i wellpapp

Wellpapp är ett av de vanligaste emballagematerialen. Användningsområdet är brett och kostnadseffektivt och tack vare förbättrad tryckteknik kan du lätt få en attraktiv låda. I fyrfärg rentav. Läs mer om Viktigt och värt att veta om wellpapp.

  

Beställ emballage direkt online

BoxonDirect.se är förpackningsvaruhuset på nätet där du kan söka dig fram till rätt emballage bland 3000 artiklar. Med smart filtrering är det enkelt att hitta den låda eller det emballage som svarar till ditt behov.