Påsar

Påsar kan användas vid flera tillfällen, och i vårt sortiment finner ni plast- och papperspåsar, slangar och blixtlåspåsar. 

Om du ska skicka produkter via posten har vi ett flertal olika påsar för detta ändamål. Ladda ner vår guide med olika format, mått, tips och rekommenderade artiklar.

Beställ online

Beställ direkt via vår webshop, BoxonDirect.se, där du enkelt kan filtrera dig fram till rätt typ av påse för ditt behov.

   

Postorderpåsar med tryck - Boxon.se

E-handelspåsar med tryck

Vi erbjuder tryckta e-handelspåsar i upp till 8 färger, med enkel- eller dubbeltejp och perforering för retur om så önskas.

Skickar ni värdepost har vi påsar med svart insida som möjliggör insyn. Utsidan designar vi efter era önskemål. Beställ din e-handelspåse med ditt unika tryck direkt online via vår site ehandelspase.se.

Blixtlåspåsar med tryck - Boxon.se

Blixtlåspåsar med tryck

Vi erbjuder 1-färgs thermotryck på hela standardsortimentet av blixtlåspåsar vid en upplaga på minimum 2000 st. Önskas specialpåsar i olika format och med tryck upp till 6 färger - kontakta oss.

Ryttare & Blisterkort

För dig som har behov av effektiv och säker produktion av förpackningsryttare och/eller blisterkort kan vi hjälpa till. Beorende på format och användningsområde kan material från 60 till 300 g/m2 användas. 

Vi kan hantera de flesta branschspecifika krav, t.ex. artikelstyrd produkt. Kontakta oss gärna om du har en förfrågan.

Sätt ditt unika tryck på loggan och beställ direkt online, enkelt i 3 steg!

ehandelspase.se ›