Postemballage

E-handeln är ett område som växer starkt och där förpackningen får en allt viktigare roll i logistiken.

Emballaget är inte alltid genomtänkt och mycket luft transporteras med varor som inte är packade i anpassade förpackningar. En kostnadsdrivande hantering. Portoekonomiska, smarta lösningar står på önskelistan. Läs våra tips om e-handelspåsar från vår produktspecialist.

I vårt sortiment av postemballage har vi flera olika lådor, påsar, omslag, mappar, tuber etc. för smidig och kostnadseffektiv paketering av godset som ska skickas via posten. 

Vi tar även fram kundunika lösningar för just ert behov. 

Guide för postemballage

Ta del av vår postemballageguide för att få koll på samtliga mått för de olika formaten. Vi ger dig också tips på vad du ska tänka på och vilka format som passar för olika produkter.

› Postemballageguiden

   

Postemballage med tryck?

Vi kan trycka ditt unika budskap eller er logga på de flesta postemballage. Företaget Tailor Store har valt att profilera både sina lådor och e-handelspåsar som en del i varumörkeskommunikationen. 

    

Designa din e-handelspåse online

Beställ e-handelspåsar med ditt unikt tryck direkt online via vår site ehandelspase.se. Där väljer du volym, typ av förslutning, antal tryckfärger och laddar upp ditt tryck. Beställningen sköts helt online och efter ett par dagar får du ditt första korrekur. Enkelt och smidigt!

Nyhet! Paperpac

PaperPac är en innovativ och effektiv förpackning för utskick med integrerat papper som fixerar och skyddar produkten inuti lådan. Samtliga fyra storlekar kan beställas direkt från vår webshop.

Postorderpåsar med tryck - Boxon.se

E-handelspåsar med tryck

Vi erbjuder tryckta e-handelspåsar i upp till 8 färger, med enkel- eller dubbeltejp och perforering för retur om så önskas.

Skickar ni värdepost har vi påsar med svart insida som möjliggör insyn. Utsidan designar vi efter era önskemål. Beställ din e-handelspåse med ditt unika tryck direkt online via vår site ehandelspase.se.

Postemballage med tryck

Tuber med tryck

4-kantstuber och runda papptuber är ett utmärkt emballage för olika produkter, inte bara runda.

Med ett unikt och varumärkesstärkande tryck blir tuben en synlig bärare. Vi erbjuder tryck i flera färger och även specialanpassade lock. Kontakta oss gärna för fler möjligheter.

Mail lite bubbelfoliekuvert med tryck

Mail Lite med Tryck

Mail Lite bubbelfoliekuvert kan med fördel förses med tryck - företagets logotype eller ett specifikt erbjudande. Vi erbjuder tryck upp till 4-färger vid en minikvantitet 2400 st och uppåt beroende på kuvertets storlek. 

Har du en idé är det bara att kontakta oss så löser vi det.