E-handelskonceptet - från Small till X-large

Small, Medium, Large, eller X-Large? I takt med att din e-handel expanderar och ditt varumärke stärks, växer vi tillsammans med dig och tillgodoser dina ökande behov. 

Behoven skiljer sig efterhand som en verksamhet expanderar och kraven ökar. Som nystartat företag består behoven till största del av tillgängligt standardsortiment och att hålla nere kostnaderna. Men i takt med att man växer behöver man stärka sitt varumärke, ge kunden en upplevelse redan vid uppackningen och vårda relationen. När verksamheten har full fart blir interna processer allt mer avgörande och utformning av effektiva packstationer och flöden. Som komplement finns olika tjänster som lagerhållning, just-in-time-leveranser och inloggning till kundportal för dina samlade affärer och transaktioner.

Tillsammans hittar vi produkter, lösningar och tjänster som gör att du ökar din lönsamhet, på både kort och lång sikt. Oavsett vilken nivå du befinner dig i, ser vi till att erbjuda dig rätt produkter, rätt design och rätt tjänster.

   

Vilken nivå passar dig?

Klicka på en storlek och läs om hur vi kan hjälpa dig utifrån dina behov. Eller gör vårt enkla test online.

 


   Nivå Small

Du har en mindre, kanske nystartad e-handel, där behovet av förpackningar utgörs av lättillgängliga standardprodukter för snabb och effektiv packning.

Emballge och logistikkostnad är parametrar som är av stor betydelse för den mindre och/eller nystartade verksamheten. Förpackningar med allt-i-ett-lösningar, t.ex. integrerad stötdämpning samt tur-och returfunktion, är utmärkta alternativ.

Boxon har utformat och anpassat förpackningar för e-handelsverksamheter under många år. Ledord är bland annat flexibilitet, returmöjligheter och användarvänlighet. Både för packaren, men även för mottagaren.

Webshop med 3000 artiklar

Det mesta finns ett knapptryck bort och du har leverans inom 1-2 dagar. Inga onödiga kostnader för lagerhållning och du handlar bara precis det du behöver. Allt detta genom vår webshop www.BoxonDirect.se.

 


Nivå Medium

Din e-handel börjar ta fart och du vill bygga ditt varumärke starkare, med bland annat tryck på dina förpackningar. Eller ett unikt emballage anpassat för just dina produkter.

Det är ingen hemlighet att varumärkets betydelse är stor, ibland till och med avgörande. Varumärket står för det du vill att dina kunder ska uppleva och måste vårdas.

Profilerat emballage

Förpackningar med företagets logotype är ett utmärkt sätt att bygga vidare på ditt varumärke. Tänk bara på hur många som kommer i kontakt med din produkt på väg
till kund. Är förpackningen snygg, originell och förmedlar ett attraktivt budskap, är mottagaren oftast en positiv budbärare och förpackningen tenderar att leva ett längre liv, även efter uppackning.

Konstruktion & Design

Boxon erbjuder även möjlighet att skräddarsy förpackningar helt efter dina produkter. En specialtillverkad förpackning kan minska transportkostnader och reducera reklamationer. På vår Konstruktion & Designavdelning tar vi fram prov i rätt storlek och utformning, så att du kan få en bra bild av hur slutresultatet blir. Det gör beslutet enklare, än att endast titta på en ritning.

Skicka förfrågan 

  


Nivå Large

Din business har tagit fart och kräver mer effektiv packning, där diverse förpacknings- och märkningsmaskiner underlättar och ökar din packningskapacitet.

Dina förpackningar är anpassade och designade enligt din varumärkespolicy. Du har även tillgång till ett av marknadens bredaste sortiment, som kompletterar dina unika förpackningar. Det är nu tid att titta på de interna processerna. Är packstationerna rätt utformade? 

Lagerhållning

När verksamheten expanderar uppstår det vissa problem. Angenäma sådana förvisso. Trångt utrymme hamnar ofta högt upp på listan över problem som måste lösas. Med outsourcad lagerhållning minskar du inte bara kostnader, du förbättrar även likviditeten och får leveranser vid behov.

Avropsplan och servicenivå skräddarsyr vi efter vad som passar bäst i ditt företag. Fyra gånger per år utvärderar vi förändringar i ditt företag och justerar därefter.

Service

Stillestånd kostar. Bästa sättet att undvika är att förebygga. Med regelbunden och schemalagd service minimeras onödiga och kostsamma driftsstopp.

Mina Sidor

Den som har koll har ett försprång. Med bra koll är det enklare att korrigera eventuella toppar och dalar, justera beställningar och förhindra onödiga stopp.

Mina Sidor får du bland annat tillgång till avtal, lagerstatus på dina unika artiklar, beställningshistorik, möjlighet att lägga order på hela vårt sortiment samt dina egna unika.

Skicka förfrågan 

   


Nivå X-Large

Din e-handel kräver diverse tjänster som säkerställer leverans, onlinebeställning och en stark och säker samarbetspartner som ser till att din verksamhet fungerar utan avbrott.

Kundens förväntningar ska uppfyllas, helst överträffas. Då måste hela kedjan fungera, inget får falla mellan stolarna. En stabil, pålitlig partner som ser till helheten, kan din verksamhet och framför allt kan utveckla den tillsammans med dig, skapar trygghet.

Helhetsansvar

Alla delar samverkar. Effektiva interna flöden, ergonomisk arbetsplats, transportsäkra försändelser, kundens köpupplevelse, etc. Det gäller att skapa ett så friktionsfritt flöde som möjligt. Boxon har idag möjlighet att ta ett övergripande ansvar och erbjuda totallösning för e-handelsbolag.

Vi har emballaget, märkningen och ett maskinprogram som täcker i stort sätt alla behov och på det våra tjänster som kompletterar totalen.

Automatisering

Med vår mångåriga erfarenhet kan vi hjälpa ditt företag att bygga helautomatiserade förpackningslinjer såväl som enskilda stationer med halv- eller helautomatiska maskiner. Vi tar fram ritningar och förslag på olika installationsmöjligheter och tar sedan huvudansvaret för det kompletta utförandet. Vår kunskap - din trygghet.

Skicka förfrågan ››

   


Skicka en förfrågan till oss

Small, Medium, Large, eller X-Large? - Vi utvecklas tillsammans.

Beskriv ditt behov eller din förfrågan så återkommer vi till dig inom kort för en vidare dialog.
Beskriv kort din förfrågan

Dela:

Kontakta oss