Profilerade förpackningar

Design och varumärkesbyggande blir allt viktigare och fler ser nyttan av profilerade förpackningar. Med enkla medel kan man idag sätta färg och form på många olika typer av material för att skapa en säljande och snygg förpackning. Ladda ner vår guide om du vill ha tips och all nyttig info kring tryck på produkter.

Upp till 10-färger

Vi erbjuder tryck upp till 10 färger. Beroende på material och yta används olika tryckmetoder, vanligast är flexotryck men vi använder även offsettryck och digitaltryck. 

   

Ladda ner vårt Guide: "Allt du behöver veta om profilering". Vi förklarar tryckmetoder, tryckfärger, visar kundexempel och ger dig all nyttig information att tänka på.

Ta del av vår guide genom att fylla i uppgifterna nedan. 

Vill du ta emot nyhetsbrev från Boxon?

Tryckta lådor

Tryckta lådor

Det finns flera sätt att skapa en säljande förpackning. Offsettryck skapar enastående återgivning av färgbilder och konstraster. Används för alla typer av förpackningar.

Flexotryck är den vanligaste formen av tryck på wellpapplåda. Används för transportförpackningar och enklare butiksförpackningar. God återgivning av text och enklare bilder. 

Postorderpåsar med tryck - Boxon

Tryckta påsar

Ett enkelt och effektivt sätt att bygga företagets varumärke är e-handelspåsar med tryck. Tryck företagets logotype eller gör en påse med ett unikt erbjudande direkt online via vår site ehandelspase.se.

För mer avancerade tryck erbjuder vi tryckta e-handelspåsar i upp till 8 färger, med enkel/dubbeltejp och perforering för retur om så önskas. 

Postemballage med tryck

Postemballage med tryck

Att trycka företagets logotyp eller unika budskap på postemballage gör att ditt varumärke syns hela vägen till slutmålet. Ett perfekt sätt att profilera sig på. 

Det finns flera möjligheter, se exempel på postemballage med tryck.

Trycktejp

Trycktejp och remsor

Ett enkelt och effektivt sätt att sätta sin prägel på en neutral låda är att försegla den med egen trycktejp eller remsa. 

Det finns många fördelar med en egen trycktejp - varumärkesbyggande, stöldskydd, identifikation, reklammöjligheter, teknisk information etc. Listan kan göras lång.

Tryck på PP-band

Tryckta band

Vi kan idag erbjuda eget tryck på PP-band. Fungerar som en extra säkerhet som tydligt visar om godset öppnats av obehöriga.

Kontakta oss gärna för idéer.

Banderoller

Genom banderollering försluter man förpackningar med pappersband eller filmband, som kan förses med eget unik tryck.

Tryckta displayställ

Egendesignade displayställ

Vi erbjuder ett stort urval displayprodukter för butiksexponering och skyltning. Givetvis kan vi anpassa dem efter dina behov och krav och dessutom rita och tillverka helt kundunika lösningar.

Vi trycker även på dekorwell som du enkelt slår runt pallen. Perfekt exponeringsyta för kampanjdesign eller produktinfo.

Sätt ditt unika tryck på tejpen och beställ direkt online.

Kontakta oss

Sätt ditt unika tryck på loggan och beställ direkt online, enkelt i 3 steg!

ehandelspase.se ›