Klammerhäftning

För en smidig, snabb och säker förslutning av förpackningar rekommenderas klammerhäftning. Det finns flera olika lösningar beroende på förpackning samt packningsvolym.

Klammerhäftning passar bra till att häfta fast pallboxen på pallen eller försluta lådor med. Ladda ner vår sammanställning över samtliga klammer och verktyg med teknisk data och artikelnr. 

Beställ direkt online

På vår webshop BoxonDirect.se kan du söka dig fram till rätt klammertyp eller verktyg genom vår smarta filtrering. 

Service på verktygen

Det är viktigt att kunna lita på att de verktyg och maskiner som man hanterar och använder i den dagliga driften fungerar. Ett stopp kan orsaka förseningar och önödiga kostnader.

Boxons serviceavtal ser till att minimera och begränsa dessa stop. Våra tre olika servicepaket är skapade för att du ska kunna välja den nivp som passar just din verksamhet.

Häftklammer

Häftklamrar

Vi erbjuder ett stort utbud av häftklamrar som används till olika material och för olika ändamål. Hitta rätt klammer och beställ direkt online på BoxonDirect.se ›

Klammerverktyg

Klammerverktyg

Med våra olika häftverktyg kan du häfta ihop lådornas botten och lock samt fästa wellpapp mot trä, t.ex. på pallar och ramar. Våra verktyg är robusta och rekylfria och laddas om snabbt och enkelt. Beställ direkt online - BoxonDirect.se - eller kontakta oss om du söker en specifk lösning.