Tejp

Vi erbjuder ett stort sortiment av tejp för de flesta användningsområden, allt från försegling av emballage, till isolering av elledningar och maskering vid måleri. Vi har även tejpdispenserar. Om du söker en specifik tejp, vänligen kontakta oss.

Tejp för olika ändamål

Vilken tejp du ska välja beror på ändamålet.Nedan följer en förklaring till när de olika tejperna används. Eller ladda ner vår Tejpskola i tre delar som ger dig full koll när det gäller tejp.

Filtrera dig fram till rätt tejp

BoxonDirect.se kan du filtrera dig fram till rätt tejp utifrån just dina behov. Vi erbjuder ett standardsortiment av de flesta tejpsorter.

För maskinell förslutning har vi också tejpmaskiner från Robopac.

TrycktejpDin egen tejp

Många företag inser fördelen med att förse sin tejp med företagets logotyp. Verksamheten får sin alldeles egna tejp, som på det viset garanterar kvalitet och säkerhet. Ingen kan bryta förpackningen utan att det märks, om den är förseglad med tejp med tryck.

Läs mer om trycktejp i vår tejpskola eller gå direkt till vår site trycktejp.nu, där du enkelt kan beställa din trycktejp direkt online.

Packtejp

Packtejp

Packtejp har många olika användningsområden. Våra packtejper är tillverkad av PP eller PVC och med olika häftämnen beroende på ändamål. Packtejperna kan fås i en mängd olika färger och med olika tillval. Kontakta oss för alternativ!

Vävtejp

Vävtejp

Väderbeständig universaltejp som ger gott skydd mot mekaniska belastningar. Används till flera olika områden, oftast inom bygg- och industrisektorn.

Vävtejper är kraftiga, har tät väv och god häftförmåga.

Maskeringstejp

Maskeringstejp

Maskeringstejp är tunn, töjbar och smidig.

För krävande maskeringsarbeten rekommenderar vi maskeringstejp av kräppat papper med hög kvalité, god värmeresistens och som klarar en maxtemperatur på +130 grader. Kan användas både för lösningsmedels- och vattenbaserade lacksystem.

Monteringstejp

Monteringstejp (dubbelhäftande)

Dubbelhäftande monteringstejp är ofta avsedd för utomhusbruk och har utmärkta temperatur- och vattenresistenta egenskaper.

Används för spegelmontering, möbler, profiler, lister etc.

Bandningstejp

Bandningstejp

Bandningstejper är starka med god vidhäftning och lämpar sig för pallsäkring och buntning av rör, trä etc.

Armerad bandningstejp rekommenderas för buntning av tunga föremål och förstärkning av kartonger, samt korsarmerad bandningstejp med glasfibertrådar.

Skyddstejp

Specialtejp

Boxon kan ta fram anpassade specialtejper för speciella användningsområden. Vi erbjuder bl.a. PVC-tejp lämplig för märkning, isoleringstejp, skyddstejp, säkerhetstejp samt tejp för farligt gods.

Kontakta oss gärna om du är ute efter någon speciell tejp.

Tejpningsmaskin

Boxon har ett heltäckande maskinprogram för förslutning. Vår tejpningsmaskiner från Robopac erbjuder stor flexibilitet, med en mängd olika tillval.

Se våra tejpmaskiner.

Sätt ditt unika tryck på tejpen och beställ direkt online.

Kontakta oss