Lilla tejpskolan

Lilla tejpskolan består av tre delar och syftet är att vi vill hjälpa dig att förstå hur tejpen fungerar så att du lättare kan välja rätt tejp. 

Valet av tejp styrs av ett antal parametrar som exempelvis packmiljö och material som ska förslutas. Men även ändamålet är en viktig faktor att ta hänsyn till. Ska tejpen fästa på jämnt eller ojämnt underlag, i kall eller varm miljö?

Kapitel 1 handlar om konsten att välja rätt tejp, utifrån ändamål och miljö med rekommendationer från Boxon. Där finns också en snabbguide för packtejper som kan vara bra att ha som hjälp vid beställning.

I kapitel 2 tar vi upp saker du ska tänka på när du hanterar tejpen, t.ex. underlaget, olika förslutningsmetoder och förvaring. 

Kapitel 3 handlar om möjligheter och fördelar med trycktejp, allt du behöver veta och våra tips kring trycket på tejpen.

Som en bonus finns dessutom en komplett förslutningsguide längst bak, för dig som vill jämföra tejp med klammer eller bandning som förslutningsmetod.

Få tillgång till Lilla Tejpskolan i pdf-form genom att fylla i formuläret nedan. Pdf'en öppnas i ett nytt fönster och du kan därifårn spara ner den eller skriva ut den.

Önskar motta nyhetsbrev från Boxon?

Sätt ditt unika tryck på tejpen och beställ direkt online.