Godssäkring

Undvik skadat gods och skadat förtroende.

I det alltmer uppskruvade transport- och distributionstempot ökar också riskerna för att gods kommer fram skadat. Därför har det blivit viktigt för företag att effektivt skydda gods mot oaktsam hantering. Konsekvenserna av att det slarvas med godssäkringen kan bli förödande. Kostnaderna stannar då inte bara vid skadade produkter utan även vid skadat kundförtroende, vilket kan ta mycket lång tid att reparera.

Med vår långa erfarenhet kan vi säkerställa att ditt gods kommer fram säkert och helt. I vårt breda sortiment och i vår webshop finns alla de produkter och lösningar som du behöver vid pallhantering och fixering av godset. Vidare finns här sträckfilm och topptäckning av gods.

Att synas överallt

Med mycket enkla medel kan vi idag sätta färg och profil på de flesta förpackningsprodukter. Det behöver inte vara mer avancerat än företagets logotype och ett kort budskap. Det ger mottagaren en känsla av kvalitet. 

Vi hjälper dig gärna att sprida ditt företagsnamn, logotype och varumärke på förpackningsmaterial du själv inte har tänkt på. Kontakta oss gärna för idéer.

3000 standardartiklar

I vårt sortiment av godssäkring erbjuder vi ett brett sortiment av bland annat pallar och kragar som du enkelt kan beställa direkt online. Besök BoxonDirect.se eller kontakta oss om du söker en kundunik lösning.

Allt om band, verktyg och avrullare.