Hjälp oss göra globen grön

Under de senaste 3 åren har vi stärkt vår fokus ytterligare på att vara skonsamma mot miljön och minska Co2-utsläpp. Vi väljer råvaror och emballage med omsorg, allt för att vår miljöpåverkan ska vara den minsta möjliga.

Vi vill nu ta detta ett steg längre, och visa öppet hur vår utveckling hjälper till att göra vår glob grönare. 

  

Vårt mål - besparingar för både kund och miljö

Vårt mål är att minska vårt Co2-utsläpp med 500 000 ton 2017. Under januari - april kör vi en drive där vi hjälper våra kunder att gå över till en tunnare, bättre och mer skonsam maskinsträckfilm - Evostretch.

När april månad är slut ska vår glob vara grön och fin, och det kommer den vara om vi minskat våra Co2-utsläpp med 170 000 ton under dessa månader. Globen uppdateras ca var tredje vecka, och per den 16 januari är den helt grå.

    

Resultat - 175 950 ton

Nu när april månad är slut har vi lyckats sänka vårt Co2-utsläpp med 175 950 ton. Ett riktigt fint resultat som vi lyckats uppnå tillsammans med våra kunder. Fortsätter vi i samma takt håller vi vårt mål på en Co2-sänkning med 500 000 ton under 2017. Har du inte bytt till en bättre och mer miljövänlig sträckfilm än - kontakta oss idag så kommer vi ut till dig och gör ett sträckfilmstest!

   

Sträckfilmstest

Hjälp oss göra vår jordglob grönare och få samtidigt en kostnadsbesparing för din sträckfilmsförbrukning. Våra säljare kommer ut till dig och gör ett konkret sträckfilmstest, på plats hos dig, där vi testar kvalité, sträckningsgrad och visar besparing för den nya sträckfilmen jämför med den du använder idag. 

   
   
   
   

Kontakta oss idag för ett sträckfilmstest

Låt oss visa dig, på plats i din miljö, hur du kan minska förbrukningen genom att gå över på vår tunnare sträckfilm. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en vidare diskussion.

Dela:

Det blir extra viktigt att du som avsändare har lastsäkrat ditt gods. 

Vi hjälper dig ›

Kontakta oss