Pallar och Kragar

Ett enkelt och behändigt sätt att bygga sin egen pall på är med hjälp av pallar och kragar. Godset ligger stabilt och säkert och höjden regleras av antal kragar som staplas ovanpå varandra.

Vi erbjuder bl.a. EUR-standardiserade pallar, samt halv- och helpallskragar.

› Pallguiden - en snabb överblick kring ett flertal parametrar som är avgörande vid val av lastbärare.

Nytänkande

Under de senaste åren har utvecklingen av nya godssäkringsmetoder ökat snabbt. Inom det här området som traditionellt har dominerats av träkragar, träpallar och band har nya och bättre material tillkommit. Behovet av lättare och mer användarvänliga produkter har banat väg för nytänkande och utveckling.

Pallar i lättare material med samma eller till och med bättre hållbarhet sänker fraktkostnaderna. På Boxon arbetar vi kontinuerligt med att hitta nya, effektivare sätt att skapa lönsamma lösningar som kommer din verksamhet till godo. 

Tveka inte att utmana oss med just dina behov och krav. Vi klurar gärna ut nya lösningar.

Pallar Honeycomb

Honeycomb är en 100% återvinningsbar kartongprodukt och är otroligt lätt samtidigt som den har goda stötdämpande egenskaper och ger bra skydd under transport. Perfekt för flygfrakt bland annat!

Pallboxar

Pallboxar

Vi erbjuder ett flertal pallboxar av standard typ via vår webshop BoxonDirect.se men vi kan även ta fram kundunika lösningar helt efter dina behov. Kontakta oss om du har ett önskemål så tittar vi på möjliga lösningar till er!

Pallkragar

Kragar

Boxon levererar EUR-standardiserade hel- och halvpallskragar av trä och pallkragar av wellpapp för att med lätthet transportera mindre gods på större pallar utan att det faller av. Kontakta oss gärna för förslag till din transport.

Lock till pallar

Lock

Boxon har olika lock till pallboxar och pallkragar I sortimentet. Lock monteras ihop genom tejphäftklamrar eller har självlåsande funktion, men kan även vara förlimmade.

Dragark

Dragark

Dragark är tillverkat i ett slitstarkt och fukttåligt material. Kan med fördel användas som pallfördelare eller som ett substitut för traditionella lastpallar.