Co2-laser

Co2–lasers finns med 10, 20, 30 och 50 watts styrka och med olika linser för anpassning av märkbehovet. 

Mest vanligt förekommande är märkning av lackad metall, trä, etiketter, kartong, plastdetaljer och glas.

Videojet 3340

3340 har i princip inga begränsningar när det gäller typsnitt, koder och grafiska restriktioner. Har en hastighet på upp till 900m/min. Den är en idealisk lösning för komplex kodmärkning i hög hastighet inom livsmedel, bryggeri, kosmetik och läkemedel.

Video på 3340 kan du se här (öppnas i nytt fönster)

Videojet 3020

Videojet 3020

Marknadens minsta och lättaste laser i sin klass, och bygger på en kompakt lösning med allt integrerat inkl. kontrollenheten som består av en touchskärm. 

Enkel installation och användarvänlighet. Mobilt stativ med möjlighet att rotera lasern vilket ger stor flexibilitet.

Videojet 3130

Videojet 3130

Denna 10 Watts Co2-laser är konstruerad för att erbjuda alla de prestandafunktioner som finns hos lasrar med högre wattal. Videojet 3130 är utrustad med samma användarinterface med touchskärm som alla övriga Videojets märkutrustning. 

Idealisk för både enkla och mer komplexa kodkrav på t.ex. papper, glas, färgad metall, pappersetiketter, PET och andra plastmaterial. 

Videojet 3330

Videojet 3330

Laserprintern 3330 (30W), är en idealisk lösning för märkning på komplexa ytor då den praktiskt taget inte har några begränsningar gällande typsnitt, kod eller grafik. 

Utrustad med samma användarinterface med touchskärm som övriga Videojets märkutrustning och möter de flesta behoven inom mat, dryck, kosmetika, läkemedel och extruderingsbranschen.

Videojet 3430

Videojet 3430

Denna flexibla laserskrivare (50W), ger ett ”bäst i klassen” resultat på märkningshastigheter med upp till 2000 tecken i sekunden. 

Printerns enastående utskriftskvalitet gör den idealisk för höghastighetsapplikationer som kräver exakt kodning av stora produktvolymer.

Så väljer du rätt metod för din märkning.

Kontakta oss

Så väljer du rätt metod för din märkning.