Småskrift CIJ

Bläckstråleskrift småskrift CIJ (Continuous Ink Jet) bygger på beröringsfri märkning och kan skriva ut på i stort sett alla material tack vare ett stort sortiment av bläck med specialegenskaper för varje typ av material. 

Vi erbjuder olika nivåer av småskriftsskrivare där textstorleken kan variera från 0,4 mm till 24 mm i texthöjd. Mest vanligt förekommande är märkning av produktions- och bäst-före-datum samt batchnr.   

   

Nyhet! Videojet 1860

Önskar du att era skrivare för produktmärkning var optimerade för att leverera utan avbrott, självinstruerande, hygieniskt designade och enkla att anpassa? Videojet 1860 är en innovativ och högpresterande skrivare med utvecklad prestanda som ökar er lönsamhet.

Boka en demo av VJ-1860 där du får se och känna på skrivarens design och innovation, samt se hur väl den printrar och hur enkelt den används. Läs också mer om vårt lanseringserbjudande.

Se samtliga modeller här nedan. Skicka en förfrågan om du vill beställa eller veta mer om en specifik modell.

Nyhet! Videojet 1860

Videojet 1860 är en innovativ och högpresterande skrivare med utvecklad prestanda som ökar er lönsamhet. Skrivaren integrerar ledande och befintlig intelligens och kommunikationsegenskaper med revolutionerande teknologiska finesser.

Läs mer om skrivaren eller boka en demo ›

Videojet 1220

Videojet 1220

Detta är instegsmodellen i Videojets 1000-serie för bläckstråleskrivare. Den är designad för banhastigeter upp till 162 m/min och kan skriva ut tre raders text.

Videojet 1520

Videojet 1520

Denna skrivare finns i flera olika varianter och är speciellt utvecklad för företag med flerskriftsproduktion. 

Den avancerade prestandan gör den till ett förstahandsval för allt fler produktionsföretag över hela världen.

Videojet 1530

1530 är en mycket flexibel skrivare specifikt avsedd för medeltung produktion. Skrivarens breda användningsområde och omfattande färgalternativ gör den till ett idealiskt val inom en mängd olika applikationer. Kärna för 5-årsdrift.

Finns även med touchskärm, VJ 1560.

Videojet 1550

Videojet 1550

1550 skrivaren är en mycket flexibel skrivare designad för en rad olika produktionslösningar. Den innehåller avancerade funktioner som bidrar till att minska fel och förbättra produktiviteten. 

Utrustad med en av marknadens största touchskärmar i färg på 10,4’’ med skarp kontrast.

Videojet 1620

Videojet 1620

1620 skrivaren är utformad för mer krävande applikationer, exempelvis höga banhastigheter och dygnet-runt produktion. 

Detta är standardprintern för applikationer med hög kodningskapacitet i produktionsmiljöer runt om i världen.

Videojet 1630

Utvecklad för överlägsen drifttid i höga hastigheter. Videojet 1630 ger effektivare produktivitet samtidigt som ägandekostnaden är låg. Kärna med 5-årsdrift.

Förekommer även med touchskärm, Videojet 1660.

Videojet 1650

Videojet 1650

1650 bläckstråleskrivare är konstruerad för mer krävande kodning och märkapplikationer där kraven på hastighet och kapacitet är hög. Även denna skrivare nnehåller avancerade funktioner som bidrar till att förbättra produktiviteten. 

Den har en av marknadens största touchskärmar i färg på 10,4’’ med skarp kontrast.

Videojet 1610 DH

Videojet 1610DH

Videojet DualHead är en småskriftsskrivare med två skrivhuvuden, vilket ger möjligheten att skriva ut mer information på en förpackning. 

Den ger också möjlighet att skriva ut på två olika sidor på en och samma förpackning, samt att skriva ut på två olika produkter som kommer från två olika produktlinjer.

Videojet 1710

Videojet 1710

Passar utmärkt för applikationer som kräver tydliga utskrifter på mörka material. Printern använder ett pigmenterat högkontrastbläck för att skapa tydlig märkning på material där vanligt bläck inte är effektivt t.ex. på färgat glas, gummislangar och mörk kartong.

Så väljer du rätt metod för din märkning.

Kontakta oss

Så väljer du rätt metod för din märkning.