Välkommen till Pack@lunch

Välkommen till Pack@lunch om Prylar som pratar - 2 juni hos Boxon i Borås.

Nu är det sakernas internet som gäller. 2018 förutspås det finnas fler uppkopplade prylar än mobiltelefoner. Många pratar om Internet of Packaging. Krav på effektivitet, kvalitet och snabbhet, parallellt med ökad risk för förfalskningar, innebär att vi vill ha bättre koll i hela värdekedjan.

Vi har pratat om RFID i många år. Många upplever att väldigt lite har hänt. Är det sant? Är det nu det händer? Den 2 juni är det premiär för Pack@lunch hos Boxon Systems i textilstaden Borås. Den här gången med fokus på den intelligenta etiketten och dess betydelse för en kommunicerande värdekedja.. 

Prylar som pratar! Hur kan etiketten hjälpa dig?

Du får en chans att höra Max Isaksson, Eton berätta om deras interna RFID projekt och om hur de effektiviserat med hjälp av det. Peter Nilsson, Herpatech, kommer att beskriva pågående applikationer och de värden dessa skapar. Du får möta Alexander Dellborg, Vilant Systems och höra honom beskriva deras mjukvara och värdet de kan tillföra i ett RFID projekt. Christian Håkansson, ÅF kommer att ge dig en uppdatering av aktuella trender inom RFID och det som väntar runt hörnet. Vi börjar med lunch. Efter presentationer och paneldiskussion minglar vi som önskar vidare. 

Vill du få en snabb uppdatering kring etiketter och hur möjligheterna med intelligent märkning utvecklas för att hjälpa dig i din verksamhet? Då är det här tillfället för dig!

Vi lovar en inspirerande fredagslunch med fokus på en av branschens absolut hetaste frågor. Missa inte Pack@lunch hos Boxon Systems i Borås den 2 juni.

Tid: 2 juni, 11.30 - 13.30

Plats: Boxon, Vevgatan 9,Borås

Pris: Kostnadsfritt, Boxon bjuder på lunch

Vi lovar en inspirerande fredagslunch med fokus på en av branschens absolut hetaste frågor. Vänta inte för länge med att anmäla dig, Pack@lunch är populärt. 

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Om ni är flera från samma företag, vänligen gör en anmälan per person.

Varmt välkommen!

Dela:

Kontakta oss

Marknad- och eventkoordinator033 - 29 09 13