Värde och nytänkande i ny kostym

2018-08-16 10:56 Värde och nytänkande i ny kostym

I år är det åter igen dags för Scanpack – Nordens största förpackningsmässa – och Boxon kommer finnas på plats med representanter från vår nordiska och europeiska verksamhet. Fokusområden för årets mässa är bl.a. hållbarhet, design och branding samt e-handel, områden som ligger nära Boxons fokus och som vi själva satsar mycket på.

Som tidigare år kommer vi ha flertalet aktiviteter och nyheter i vår monter, för att skapa ett värde för dig som besöker oss i monter. Detta blandar vi i en härlig mix av frukostbullar, nyheter, seminarier, ölprovningar och en monter full att förpacknings- och märkningsspecialister som står redo att ta del av dina utmaningar. Men också för att bygga relationer, vilket är otroligt viktigt.

Frukost och seminarier

Nytt för i år är att vi i samband med Dagens Värd, kommer hålla seminarier i vår monter. Specialister kommer under korta seminarier att synliggöra utmaningar och lösningar inom olika ämnen, som berör många av oss på flera sätt. I kombination med lyckade kundcase, hoppas vi kunna presentera intressanta och innovativa idéer. Gratis biljetter delas ut i entrén från 9.00 till ca 10.45.


Schemat för Dagens Värd med seminarium ser ut enligt följande;

Onsdag – fredag, 24-26 oktober, 9.30-12.

Onsdag – Hållbarhet

Hur kan man arbeta aktivt med att utveckla hållbara lösningar som minimerar förpackningens påverkan på miljön? Ta del av olika lösningar inom förpackning och bulkhantering, i både Norden och Tyskland.

Torsdag – E-handeln

Hur täcker man behoven från de små, nystartade e-handlarna till de större aktörerna som kommit längre och vill automatisera sina flöden? Här visar vi hur viktigt det är att vara innovativ och samarbeta över olika specialistområden.

Fredag – Hantera logistikrisker

Hur hanterar man olika logistikutmaningar, såsom lastsäkring och spårbarhet, som medför både risker och svårigheter och vilka lösningar har vi på detta? Våra specialister kommer att prata om innovationer som gör flödet och hanteringen effektivare, samtidigt som man skyddar både miljö och omgivning.

Registrera er entrébiljett gratis här med vår bjudkod som ni anger i formuläret. akng6q

  

Håll utkik på vår webb och i våra sociala kanaler, där vi, fram till att Scanpack går av stapeln, kommer informera mer om vad som händer i vår monter. Vi har en hel del nyheter att presentera och visa upp!

Välkommen den 23-26 oktober till Svenska Mässan, monter B07:62!

Kontakta oss

VD
Boxon Group/Boxon Pak
042 - 25 07 01