Företaget Boxon

Vår affärsidé: Boxon erbjuder förpacknings- och märkningslösningar som bidrar till förbättrad lönsamhet för våra kunder.

Från lokal lådfabrik i Ramlösa söder om Helsingborg till ett förpackningsföretag med närvaro och kunder i flera europeiska länder och en snabbt växande verksamhet i Kina. Det är Boxons dryga åttio år summerade i en mening.

Boxon är idag ett av Nordens ledande förpacknings- och märkningsföretag med tre starka affärsområden som bygger vår verksamhet. Boxon Pak som erbjuder lönsamma förpackningslösningar, Boxon Systems, specialister på intelligent märkning och Boxon Bulk med säte i Tyskland där skräddarsydd kvalitet sys in i stora säckar för bulkhantering.

På Boxon har vi en vision om att kunna bidra till lönsammare flöden och smartare lösningar, oavsett om din verksamhet är stor och global eller nystartad och lokal. Varje kundbehov är unikt och därför lyssnar och tittar vi på detaljerna som skiljer ett behov från ett annat. Från ett smörgåsbord av tjänster och produkter sätter vi sedan samman unika helhetslösningar som håller vad de lovar och ökar lönsamheten.

Inom Boxon Gruppen ingår även Boxon China, en verksamhet som startades officiellt 2011 och som till största delen servar Nordiska kunder, samt Boxon Tech som specialiserar sig mot fordonsindustrin.

   

Lönsamma förpackningslösningar

Från enklaste låda till avancerade produktskydd och precis allt där emellan. Våra produkter passar alla företag, litet som stort.

Gå till förpackningar ›

Spårbarhet och märkning

Vi har den absolut senaste tekniken för att integrera märkning och spårning direkt på produkter såväl som på förpackningar och emballage.

Gå till märkning ›

Bulkhantering av tunga volymer

Storsäckar och andra större förpackningar passar utmärkt vid bulkhantering av större volymer, när styckegods inte är aktuellt.

Gå till bulkhantering ›