Boxon Pak

Förpackningar är en eftersatt del i många företag. Inte så konstigt kanske, förpackningar och emballage är sällan en kärnverksamhet.

Boxon Pak - Vi skapar lönsamma förpackningslösningarSamtidigt är det en kostnad som inte går att komma runt. Förpackningar är ett måste. Men kostnaden kan reduceras avsevärt om förpackningsprocesser och flöden effektiviseras.

Vår affärsidé är att bidra till lönsammare förpackningsflöden. Med bra produkter, relevant problemanalys, genomtänkta och beprövade lösningar (nya när det krävs), teknik som redan finns och med smidiga kundsamarbeten vet vi att förpackningar kan bli en lönsam del i varje företag.

Genom åren har vi lärt oss en viktig sak: Varje kundbehov är unikt. Visst finns det tydliga likheter inom varje bransch som till exempel livsmedel, mekanisk industri, e-handel, detaljhandel och konfektion. Likheterna ger oss erfarenhet att snabbt komma fram till skräddarsydda, kostnadsbesparande lösningar. Men det finns alltid detaljer som skiljer. Vi har ett rykte om oss att verkligen lyssna på vad varje kund har för problem och se till att det blir effektivt löst.

Huvudkontor: Helsingborg
Omsättning: 650 milj
Anställda: 77 st 
Verksamhet i: Sverige, Danmark, Norge, Kina

Lönsamma förpackningslösningar

Från enklaste låda till avancerade produktskydd och precis allt där emellan. Våra produkter passar alla företag, litet som stort.

Gå till förpackningar ›

Enkel banderollering

I Boxon's sortiment av förpackningsmaskiner finns alla de maskiner som ger en effektivare förpackningskedja.

Gå till maskiner ›

Boxon Service

Våra maskiner håller hög kvalitet och vår service ligger på samma nivå. Med ett serviceavtal ökar du säkerheten och tryggheten i produktionen.

Gå till service ›