Boxon Systems

Det främsta syftet med en förpackning är givetvis att skydda innehållet. Men en förpackning är mer än ett skyddande emballage. Den är också en bärare av information som kan avläsas i princip var som helst och när som helst i en transport- eller distributionskedja.

Märkning och spårbarhetBoxon ligger i frontlinjen för intelligent märkning. Genom affärsområdet Boxon Systems och med det kvalificerade produktmärkningssystemet Baghera kan vi idag erbjuda märkningstjänster i flera tillverkningsländer över hela världen.

Vi har idag många års erfarenhet av global etiketthantering, systemintegrering, logistik, spårbarhet, detaljhandelsexponering och varumärkesvård. Hemtex, KappAhl, Volvo, Watski och Fristads är några av våra kunder.

Vidare är Boxon experter på märkning av förpackningar direkt i produktionslinjen. Fråga oss om märkningssystem, om lagar och regler inom detaljhandeln, om integrering, installering och service av moderna märkningsmaskiner från amerikanska Videojet Technologies, världsledande inom märkningsutrustning. Här är vi Nordens främsta experter.

Tel: 033 - 29 09 30 
Maila oss ›

Huvudkontor: Borås
Omsättning: 130 milj 
Antal anställda: 65 st 
Verksamhet i: Sverige, Kina

Förtryckta etiketter med logotyp, standarduppgifter eller vackra fyrfärgsmotiv, eller neutrala etiketter redo för senare print.

Se våra etikettlösningar ›

Spårbarhet och märkning

Vi har den absolut senaste tekniken för att integrera märkning och spårning direkt på produkter såväl som på förpackningar och emballage.

Gå till märkning ›

Baghera - Tag on demand

Genom Baghera kan du automatisera etikettutskrifter och leveranser till din producent i det land där produktionen sker.

Läs mer om Baghera ›