Komplett sortiment
Brett kunnande
Värdehöjande fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

GDPR - EU's personuppgiftslag

Så hanterar Boxon personuppgifter i enlighet med GDPR.

GDPR gäller sedan den 25 maj 2018 och ersätter tidigare nationell lagstiftning om hantering av personuppgifter. Lagen syftar till att skydda individen på näten och reglera hur företag får hantera dennes personuppgifter.

För Boxon är det viktigt att våra kunder, leverantörer och intressenter känner förtroende och trygghet med hur vi hanterar era personuppgifter.

Vi hanterar alla uppgifter med integritet och lämnar aldrig ut dem till tredjepart, såvida det inte finns ett legitimt skäl. Ett sådant skäl kan vara att det krävs för att uppfylla kundens beställning eller leverans. Beroende på i vilken kanal du kom i kontakt med Boxon kan vi ha samlat in olika personuppgifter. Utöver de uppgifter som du själv har angett kan vi ha samlat in er IP-adress, företagstillhörighet och eventuellt intresse i vårt erbjudande. Läs mer om detta i vår integritetspolicy.

Boxon använder dina uppgifter för att föra statistik samt för att kunna skicka dig elektronisk post (nyhetsbrev och enkäteundersökningar) om våra produkter, tjänster, nyheter och trender från Boxon. Vi kan också använda uppgifterna för uppföljande kontakt. Vi använder Cookies för att få information om er IP-adress och hur du navigerar på vår hemsida. Denna information används bl.a. för statistik och för att förbättra upplevelsen för dig som besökare, kund och leverantör på vår webb. Läs mer om vår Cookie Policy.

För nyhetsbrevsutskick använder vi tredjepartstjänsten Apsis Pro. Det är Boxon som skapar nyhetsbreven och hanterar våra register. Nyhetsbreven skickas ut ca var 4e-5e vecka och innehåller information om våra tjänster, erbjudande, nyheter och trender. Nyhetsbrev till webshopskunder skickas ut en gång per vecka och innehåller information om våra produkter. Prisaviseringar och annan nödvändig information som du som kund kan behöva relaterat till vår affärsrelation med er räknas inte som nyhetsbrevsinnehåll.

För enkätundersökningar använder vi tredjepartsleverantören Survey Monkey. Det är Boxon som skapar enkäterna och hanterar våra register. Enkätundersökningarna sker max 1 gång per år och syftar till att förbättra vår kommunikation och erbjudande för dig som interagerar med Boxon.

Du kan när som helst avregistrera dig från ett nyhetsbrev eller enkätundersökning genom att klicka på länken Avregistrera i sidfoten i nyhetsbrevet.

När du laddar ner något från vår hemsida eller skickar en förfrågan får du frågan om du vill ta emot nyhetsbrev av Boxon. Om du svarar nej på frågan kommer vi inte lägga in dig i vår utskickslista, och då sparar vi endast dina uppgifter för uppföljande kontakt samt i ca 1 månad för statistik. Även om du svarar nej kan du dock redan finnas i vår utskickslista. Du finns i vår utskickslista för Boxons nyhetsbrev om du är eller har varit i kontakt med Boxon, antingen genom att du handlat, efterfrågat offert, interagerat på hemsidan eller kommit i kontakt med oss via andra kanaler. Mer information om hur vi hanterar dina kontaktuppgifter hittar du i vår integritetspolicy.

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor eller funderingar som rör detta, vänligen skicka då ett mail till gdpr@boxon.com.