Maskinservice

Stillestånd kostar. Bästa sättet att undvika är att förebygga. Med regelbunden och schemalagd maskinservice minimeras onödiga och kostsamma driftstopp. Vi erbjuder förebyggande och akut service samt flera olika avtals- och patekmöjligheter.


  Med maskinservice hos Boxon investerar du i dina anläggningar och tar kontroll över dina driftskostnader och förbättrar din produktion.

Fördelar med Maskinservice

  • Ökad säkerhet och trygghet i produktionen
  • Minskad risk för driftstopp
  • Lägre driftskostnader
  • dediderat serviceteam med hög kunskap och kompetens
  • Tillgänglig jour för snabb service

  

Boxons erbjudande

Vårt service- och supporterbjudande skiljer sig åt beroende på maskin och märkningsutrustning. Men precis som våra förpackningsmaskiner, etikettskrivare och inlineskrivare håller hög kvalité ligger vår service och support på samma nivå. Rutinerade service- och supportteam ger service på plats eller via telefon/fjärrstyrning.

Ett serviceavtal minskar underhållskostnaderna och ökar säkerheten och tryggheten för dig som kund. Dessutom minimeras risken för stillestånd vilket ofta kan vara väldigt kostsamt men också frustrerande. 

  

Vad kan ett serviceavtal innehålla?

Boxons maskinservice handlar om att optimera prestandan i varje enskild del och komponent i en förpacknings- och märkningskedja, under hela dess livslängd. 

Förebyggande serviceschema planeras enligt avtal och vid akuta fel är vi snabbt på plats. Vid driftstopp kan vi i vissa fall hyra ut ersättningsmaskiner.

Det går också bra att teckna serviceavtal som består av olika nivåer för att tillgodose underhållsbehovet och säkerställa funktionerna i utrustningen.

 Om du har behov av service på en av våra levererade maskiner och/eller märkningsutrustning men saknar serviceavtal, erbjuder vi service på konsultbasis. Tiden för servicen planeras då in baserat på vår servicebeläggning hos våra servicetekniker.

  

Kontakta Boxon Service

För all bokning av personal och reservdelar, vänligen kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi så snabbt vi kan.

Önskar motta nyhetsbrev från Boxon

Bläddra online i hela vårt maskinsortiment, kompl. med tillval, teknisk data och samtliga modeller.

Enkel banderollering

I Boxon's sortiment av förpackningsmaskiner finns alla de maskiner som ger en effektivare förpackningskedja.

Gå till maskiner ›

Med bläckstråleskrift får du tydliga utskrifter på ojämna och svårmärkta ytor. Märkning med småskrift, storskrift, laser och termotransfer.

Se våra Videojet maskiner ›

Vårt mål är att erbjuda automatiska lösningar som resulterar i kostnadsbesparingar och ökad effektivitet för våra kunder.

Läs mer om Boxon Automation ›