Baghera - Tag on Demand

Oavsett var i världen din produktion eller dina leverantörer finns garanterar Boxon, genom outsourcingkonceptet Baghera, leverans av etiketter med variabel information, distribution av profiletiketter, distribution av förpackningar och logistikmärkning.

Kärnan i Baghera är en webplattform som innehåller all artikel- och orderinformation uppdaterad i realtid. Eftersom utskriftsmotorn opererar via webplattformen garanteras snabb och korrekt utskrift med exakt layout, variabel information och streckkod.

   

Så här fungerar det:

Baghera printar på plats i rätt tid och levererar till din producent, just in time. Det betyder att du kan göra sena justeringar i etikettens information eller antal.

Printshop

Vår unika utskriftsmotor, som över internet förser vår printshop med vad som skall printas och hur, säkerställer kvalitet och snabba leveranstider. Vi finns där våra kunder behöver oss:

Baghera gör det möjligt för varumärkesägaren att släppa hela etikettfrågan genom att nyttja automatiseringen som Baghera erbjuder. Förenklingen i flödet kortar ledtider, säkerställer varumärket och leder därmed till ökad lönsamhet.

Kontakta oss på info@baghera.com för mer information.