Packinstruktioner & Utbildning

För att få jämn kvalitet och standard är vår tjänst Packinstruktioner & Utbildning bästa sättet att få en precis och korrekt packning.

Hur kan en packinstruktion positivt påverka distributions- och produktionsflödet? 
Ladda ner vårt White paper ›

Att packa en låda rätt är väl inte så viktigt? Eller? Tänk dig följande två scenarier: 

1) Du får en produktleverans (kan vara motordelar, livsmedel, elektronik, porslin eller vad som helst). När du öppnar lådan är det uppenbart att någon har packat den med omsorg och använt alla till buds stående medel för att produkterna ska nå dig som de packades. 

2) En annan produktleverans. Redan lådan får dig att ana oråd. Vilket bekräftas när du öppnar den och ser innehållet ligga huller om buller. Produkterna må fortfarande vara hela, men ligger i en enda röra.

Vilken leverantör och vilket varumärke skulle du känna störst förtroende för?

  

Packutbildning visar hur viktig packningen är

Att hitta fram till ett bra sätt att packa är en sak, men att få alla medarbetare att packa på samma sätt, över hela linjen, kan vara en svårare nöt att knäcka. Därför erbjuder vi packutbildning på plats, där vi fokuserar både på vikten av hur viktigt det är att packa rätt och på den specifika packplatsens behov och förutsättningar. Utbildningen anpassar vi efter de material och verktyg som ni använder, packplatsernas utformning etc.

Packinstruktioner betyder mycket för kvaliteten

Utöver packutbildning kan Boxon erbjuda och utveckla kundunika packinstruktioner. De anpassas efter förpackningsmaterialet och produkten eller produkterna som ska packas. En klar och tydlig instruktion gör packprocessen snabb, enkel och effektiv.

Syftet är givetvis att det ska gå undan, men också att godsskador i distribution och transport ska minimeras. Då slipper man också de förseningar som blir effekten av ompaketering.

  

White Paper: Hur en packinstruktion positivt påverkar distributions- och produktionsflödet.