Printbyrå

Boxons Printbyrå är en service där vi med vår kompetens och flexibilitet hjälper företag med återkommande eller tillfälliga printningstjänster.

För en del företag är en investering i egen printverksam ett stort steg och något som kanske inte passar i tillväxten just nu. Då ger vår printbyrå värdefull hjälp istället. Påtryck i Printbyrån innebär samma upplägg som kunden många gånger själv har. Skillnaden är att här finns möjlighet att utnyttja kompetenser hos vår personal samt den flexibilitet vi har att välja den printer som passar varje uppdrag själv.

Det kan ibland handla om en kund som har en intensiv printertopp i sin verksamhet och tillfälligt vill lägga ut ett delsortiment eller ha hjälp med återkommande toppar. Ibland handlar det om större återkommande volymer, en speciell kampanj som man vill ha hjälp med eller ett nytt varumärke som ska introduceras på marknaden.

 

Flera möjligheter

Etiketter där all information printas i Printbyrån görs på neutrala material. Det finns standardetiketter på lager vilket kortar leveranstiderna. Printning av etiketter i nummerserier är naturligtvis möjligt.

Oavsett vilket typ av etikett du vill trycka på genomför Printbyrån trycket enligt önskemål till en färdig etikett. Det kan handla om textilbandsetiketter, hängetiketter, självhäftande etiketter, ryttare eller hyllkantsetiketter.

Variationerna på antal etiketter och material samt utseende är stora i printbyrån. Från att ha stående beställningar på 10 000 etiketter en gång i veckan som bara består av en individuell streckkod, till specialbeställda hängetiketter i fyrfärgstryck om fem stycken i varierande upplaga och med olika information.

  

Märkt och klart

När etiketterna är sorterade efter kundens önskemål, antingen på rullar eller tillklippta, i nummerserie eller efter viss önskad ordningsföljd, tar packningen vid.