Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Baldwin Jimek

Baldwin Technology Company Inc. är en ledande internationell tillverkare och totalleverantör av processautomatiseringsutrustning och tillhörande förbrukningsvaror. Som leverantör av kompletta lösningar, levererar Baldwin inte bara sina kunder med ny utrustning, men allokerar betydande resurser för att underhåll och service av befintlig utrustning.

case-baldwin-logo.jpg

Kundens utmaningar

Baldwin Jimek behövde ett förpackningsmaterial som kunde hantera både ett visst tryck och en viss luftfuktighet. Produkterna skickas över hela världen, med båt och med bil, och utsätts således för både stötar och olika temperaturer. Luftfuktigheten kan också variera.

På deras lager ställs produktlådorna ovanpå varandra och därför är det viktigt att lådorna tål ett visst tryck.

Boxons lösning

Efter utförliga tester på materialet tillsammans med Boxon kom man fram till ett wellmaterial som klarar alla de krav som ställs.

Förutom wellådor förser Boxon företaget med bubbelplast för att skydda prepackrullarna, tejp, transportetiketter och zippåsar för att packa reservdelar. Man har nyligen också bytt ut etiketter som förut häftades fast med klammer, till 4-färgsetiketter som klarar av att fästa på lådor av pressat trä som används i företaget, något som gjort det effektivare både kostnads- och tidsmässigt.

quote_37x26.png Boxon är duktiga på att komma med förslag och är väldigt proaktiva i att försöka hitta lösningar som i slutändan reducerar våra kostnader." säger Carina Ticak, Supply Chain Professional, Baldwin Jimek AB.

Klicka på läs mer för att läsa mer om samarbetet.

Läs mer

Relaterat innehåll

Produktmärkning

Från enskilda printrar till kompletta system med t.ex. avancerad rapportering till affärssystem.

Specialemballage

Utifrån en idé tas en unik, kreativ lösning fram som matchar ert behov och tar hänsyn till era krav.

Relaterade tjänster

Vi täcker alla områden relaterade till en förpacknings- och märkningslösning.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*