Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Kreativitet med traditionellt kunnande

I den nybyggda bryggerilokalen i Önnestad, Skåne, har Klackabacken sin verksamhet. Innanför dörrarna finns ett företag som med ambition, engagemang och driv byggt upp en verksamhet som står stabilt och skapat sig ett namn.

klackabacken-logo.jpg

De tre vännerna, Marcus Lundmark, Christoffer Ljunggren och Olof Olsson tog steget och startade Klackabacken Bryggeri AB år 2012. Deras filosofi är att förena kreativitet med traditionellt kunnande, ett recept som uppenbarligen fungerar.

Kundens utmaning

Att brygga öl är i sig en vetenskap. Många faktorer avgör, såsom maltens smak och egenskaper, tillsatser och tid för jäsning. Men för att sticka ut i mängden och bli kundernas val behövs en genomtänkt och särskiljande logotype och etikett.

I detta behov möttes Klackabacken och Boxon.

Boxons lösning

Klackabacken och Boxon startade ett stabilt samarbete som baseras på leveranssäkerhet, lyhördhet och specifik kunskap som behövs för en pålitlig etikettlösning. Tillsammans har vi hittat ett väl fungerande upplägg som fungerar och som vi båda är trygga med.

quote_37x26.png  Vi har absolut inget att klaga på, försäkrar Marcus Lundmark.

Klicka på Läs mer för att läsa om hur Klackabacken utvecklade sitt koncept och blev ett namn på marknaden.

Läs mer

Checklista bryggerietiketter

När det gäller bryggerietiketter är en viktig aspekt vilket material ytan har som etiketten ska sitta på. Ta del av checklistan för bryggerietiketter och få svar på vad du ska tänka på vid framtagning av en flasketikett.

Ladda ner och skriv ut vår checklista för etiketter, det är en bra hjälp att ha nära. Vi hjälper dig givetvis att se till att hitta den etikett som passar perfekt för ändamålet.

form-bryggerietiketter.jpg

Ladda ner guiden här.