Automation - 3 nivåer

Automation ger stora möjligheter till ökad effektivitet.

Det är viktigt med ett effektivt förpackningsflöde för att skapa konkurrenskraft och idag finns många möjligheter att öka graden av automatisering av olika flöden. Vårt mål är att erbjuda automatiska förpacknings- och märkningslösningar som resulterar i kostnadsbesparingar och ökad effektivitet för våra kunder. Vi åstadkommer detta genom att arbeta nära våra kunder för att förstå er produktion och logistik - produkterna, inkommande- och utgående flöde, arbetsprocess, varumärkeskrav och förväntningar. Allt för att hitta områden där vi kan förbättra produktivitet, effektivitet samt öka lönsamheten i det långa loppet. 

Bli kontaktad av en specialist ›

Boxon har en lång historik i att erbjuda maskiner för olika behov som att emballera produkter, skydda produkter, försluta och märka både produkter och lådorna. Nu tar Boxon ytterligare ett steg genom att erbjuda systemintegrerade kundunika lösningar. 

Vårt erbjudande beskriver vi i 3 olika nivåer.

Nivå 1 - "Stand alone"

Våra säljare hjälper dig att välja rätt maskin för ert behov. Detta är normalt det fösta steget mot att införa automatiserade lösningar. 

Nivå 2 - Kundanpassade lösningar

Vårt expertteam hjälper till att hitta den optimala (automatiserade) lösningen för er. Vi analyserar flödet för att kunna erbjuda den bäst anpassade lösningen.

Nivå 3 - Helautomatiserade lösningar

Vår samlade kompetens och erfarenhet analyserar hela ert flöde för att kunna erbjuda den mest optimala helautomatiserade lösningen för er, helt utifrån behov och förväntningar gällande produktivitet, effektivitet och adderat värde.

   

Några av Boxon's partners inom Automation

   
   
   
   
   
   
   
   


Kontakta våra specialister

Kontakta Boxon's specialister inom detta område, vi träffar er gärna för att se över ert behov och möjligheter.

Önskar motta nyhetsbrev från Boxon?

Kontakta oss

Försäljningschef
Boxon Automation
0706 - 55 45 14