Innersäckar

En innersäck kan användas för ökat skydd  av produkten och ge bättre täthet i säcken.

Innersäckarna är producerade av virgin (ej regranulat) av polyetylen (LDPE, HDPE) eller polypropylen (PP-film). De är också möjliga att få i olika former av co-extruderade kvaliteer och med olika barriärer till exempel polyamid (PA), EVOH, aluminium, anti-corrosive. Antistatiska egenskaper kan också fås likaså liner som tål högre temperaturer. Innersäckarna är normalt producerade livsmedelsgodkända.

Material

Innersäckarna är producerade av virgin av polyetylen (LDPE, HDPE) eller polypropylen (PP-film), men är också möjliga att få i olika former av co-extruderade kvaliteter och med olika barriärer som till exempel polyamid (PA), EVOH, aluminium samt antifrätande.

Fixering

Boxons innersäckar kan antingen föras in fritt i den yttre påsen, eller fästas vid den yttre påsen. För detta har vi olika tekniska lösningar, som till exempel upphängd, insydd eller inlimmad liner.

Form

Våra innersäckar finns i flera olika former, exempelvis som rörformad eller formad som flaskhals. In- och utlopp kan svetsat för att ge ett extra skydd till produkten

Beskrivning av FIBC innersäckar