Manuella påssvetsar

Impulssvetsar, även kallat plastsvetsar, används för packning av PE, PP och tunn laminatfolie, och är väldigt enkla att svetsa med. Plastsvetsar kan tas fram helt efter kundens behov.

Audion D 541

En bandförseglare med digital display. Passar för laminerat PE-band. Påsförslutaren har en automatisk nedkylningsfunktion.

Tillval:
  • Vertikal / horisontell bordssupport
  • Längre axlar
  • Väggfäste

Adion Ecosealer

En serie mindre påsförslutare utvecklade för att passa i butiker eller mindre företag. Trots sin enkelhet har denna maskinserie högre effekt än många av sina Europatillverkade konkurrenter.

Detta medför att maskinen inte behöver jobba på maximal effekt, vilket också reducerar service och underhåll. Kan fås med eller utan kniv.

Audion Futura Portable

Mycket kompakta setsar. Vilken modell som passar bäst är beroende på vilket material som ska svetsas. Tillval som fotpedal och 150 support.

Audion Magneta

Manuella impulssvetsar som passar för alla typer av påsar. Användarvänlig och säker maskin, och passar för små och medelstora volymer.

Med en mängd olika tillbehör kan maskinen enkelt anpassas till olika förhållanden.

  • Timer
  • Elektrisk fotpedal
  • 5 mm svets
  • Twin-seal
  • Rostfri
  • Bi-aktivsats

Teknisk data ›

Audion General Purpose Sealer

Tillverkad i rostfritt stål och är främst framtagen för livsmedelsindustrin till butiker som själva styckpackar skinka och annat skivat pålägg. Fungerar även för inslagning av smörgåsar. Anpassad för de krav som ställs.

Audion Pronto

Pronto är en påsförslutare som monteras på vägg eller bord där det är begränsat med utrymme. Den smarta designen gör att man aldrig behöver släppa påsen.

Audion Sealkid

En enklare industrisvets med kniv. Passar bra för mindre serier eller i mindre butiker.

Audion Super Cello

Perfekt för svetsning av större gods tack vare sin 4,5 m långa sladd. Bekvämt grepp och enkel inställning av temperaturen, vilket gör maskinen lätthanterlig samtidigt som konstantvärmen minimerar underhållet.

Audion Super Poly

Tack vare sin portabla karaktär är denna maskin särskillt lämplig för olikformade påsar samt för kraftigare material.

Bläddra online i hela vårt maskinsortiment, kompl. med tillval, teknisk data och samtliga modeller.

Kontakta oss

Maskinsäljare042 - 25 07 45