Fill-Air®

Fill-Air® förpackningssystem tillverkar snabbt och effektivt kontinuerliga, perforerade kedjor av luftfyllda kuddar i olika storlekar.

Systemen är mycket snabba, och klarar av de mest krävande behoven av förpackningslösningar. Fill-Air® systemet garanterar ett effektivt produktskydd och ger rena, proffsiga paket utan lös fyllning. De mångsidiga systemen är tillgängliga för online- eller enskilda arbetsstationer.

För fler material som skyddar, se vårt sortiment av produktskydd. Det går också bra att kontakta oss för mer information, 020 - 33 10 00.

Fill Air Rocket & Quick Shot

Fill-Air® Rocket™ systemet producerar stötdämpande luftkuddar i en mängd olika storlekar, tillräckligt snabbt för att hålla jämna steg med de mest krävande förpackningsverksamheten.

Med hjälp av Quick Shot matas luftkuddar löpande fram och reducerar packningstiden.

Fill Air Cyclone

Fill-Air® Cyclone™ tar liten plats vilket gör att den passar perfekt att ha på bordet vid en förpackningsstation. Några enkla knapptryckningar och du får det material du önskar.

Maskinen kan förses med en sensor för automatisk påfyllning för att alltid bibehålla en konsekvent materialmängd.

Fill Air Rapid Fill R50 och R40

Rapid Fill är ett förpackningssystem som med hjälp av ett munstrycke, drivet med tryckluft, blåser upp förpackningskuddar.

Lämplig för mellanstora och små förpackningsvolymer. Ett kostnadseffektivt val och kräver dessutom minimal lagringsyta.

Kontakta oss

Välj rätt maskin utifrån behov och förbrukning. Se matrisen ›