Geami WrapPak®

Geami WrapPak är den perfekta förpackningslösningen till dig som vill effektivisera packprocessen och samtidigt minska kostnaderna. Maskinen skapar ett snyggt och pålitligt produktskydd runt produkten med sina innovativa egenskaper.

Den unika kombinationen av expanderande stansat papper och silkespapper ger en stötdämpande effekt samtidigt som pappret väl omsluter produkten. Det mjuka silkespappret skyddar känsliga ytor mot repor under t.ex. transport.

   

Teknisk data

Geami WrapPak är en perfekt förpackningslösning för t.ex. butiker och ger optimalt skydd för en rad olika typer av produkter, även känsliga och ömtåliga produkter som glas och elektronik.

   

Hyr till en månadsavgift

Boxon erbjuder sina kunder att hyra Geami WrapPak till en frömånlig månadsavgift. Fördelen när du hyr är att du kan byta eller komplettera maskinen under hela hyrestiden.  

Kontakta oss via telefon, 020 - 33 10 00, eller maila order@boxon.com om du är inresserad av att hyra eller har frågor kring maskinen. Vi tar gärna fram ett förslag på avtal till dig utifrån dina behov.

   

Så fungerar det

Kontakta oss

Välj rätt maskin utifrån behov och förbrukning. Se matrisen ›