Pallbandare

Boxon erbjuder ett komplett program av hel- och halvautomatiska pallbandningsmaskiner. Maskinerna säkrar godset antingen horisontellt eller vertikalt.

Vi har två huvudtyper av pallbandare; sidosvets- och toppsvetsmaskiner. Bandare finns även med pressplatta som komprimerar gods såsom wellark eller kartong innan det ska bandas. Våra maskiner förekommer även som vertikalbandare.

 

I vårt bandningssortiment hittar du också handverktyg för PP- och PET-band samt för stålverktyg. Samtliga modeller är batteridrivna.

Pallbandare med sidosvets

Sidosvetsbandare

Pallbandningsmaskiner med sidoförsegling kan lätt placeras i en befintlig transportörsförsedd förpackningslinje. System med sidosvets fungerar för både tunga och lätta paket och kan anpassas för att passa alla paketsparametrar.

Sidosvets maskiner lämpar sig för;

- byggprodukter (ytterväggar, kakel, block, tegel, I-bjälklag)
- kartonger och lådor (bildelar, lådor, boxar, leveranser, möbler, poster)
- pallobjekt (flaskor, burkar, livsmedel, diverse tillbehör, stålprodukter)

Pallbandare med toppsvets

Toppsvetsbandare

Pallbandningsmaskiner med toppmonterat rörligt bandningshuvud där upp/nerrörelse är pneumatisk driven, är lämpliga för produkter som kräver högre bandspänning eller för låga godshöjder.

Maskinerna lämpar sig för stålprodukter, aluminiumprodukter, andra metaller, skogsprodukter, byggprodukter, glasflaskor, burkar och PET-flaskor samt mycket mer.

Bläddra online i hela vårt maskinsortiment, kompl. med tillval, teknisk data och samtliga modeller.