Banderollkrymp

Banderollkrympsmaskiner från beck packautomaten är den optimala lösningen när du söker en pålitlig och kantskyddande förpackning.  Maskinerna är specialiserade på banderollering av både enstaka och multipackenheter i alla olika former.

Två filmrullar används tillsammans med två tvärgående tätningsrörelser, som på så vis säkerställer öppen bandning på yttersidorna. becks bandingsmaskiner används särskilt ofta inom området för tryck och pappersprodukter. Men även livsmedel och många andra produkter kan grupperas på ett säkert och tillförlitligt sätt och packas med en banderoll.

Maskinprogram

Maskinerna används fristående eller integrerade i produktionslinje, inline eller med en samlings- och grupperingsstation. Oavsett om inmatningen sker manuellt eller automatiskt, erbjuder maskinerna i olika storlekar, olika bredder samt olika prestandakrav. Till exempel kan produkter med olika längd och höjd bandas med hjälp av hylsförpackningen utan att maskininställningarna behöver ändras. 

Inom detta maskinprogram erbjuder vi också banderollmaskiner för stora volymer och tunga produkter eller särskilt långa cykeltider. Därmed kan du välja mellan olika arbetsbredder därmed matcha maskinen med dina prestandakrav.

Kontakta oss

Försäljningschef
Boxon Automation
0706 - 55 45 14