Serienpacker

beck-Serienpacker skapar skyddande, flexibla och mångsidig filmförpackning för dina produkter. Serienpacker garanterar säkert skydd mot fukt, smuts, damm och skador, samtidigt som den skapar visuella och tilltalande förpackningar. Materialet som används är rivsäkert och möjliggjör flexibla lösningar. Även känsliga produkter som t.ex. mat kan enkelt förpackas utan att kvalitén skadas. 

Produkterna förpackas så att de kan transporteras säkert och hanteras enkelt och effektivt av slutanvändaren. Tack vare mångsidigheten i filmförpackningen och den unika tekniken i maskinerna kan olika krav enkelt implementeras.

Serienpacker-maskinerna hanterar både enskilda produkter, mindre parter, stora kvantiteter samt flerkomponentsprodukter. Förpackningsresultatet optimeras med kundunikt utformade förpackningslinjer. 

Modeller

beck-Serienpacker består av 4 SX-modeller samt 4 st maskiner anpassade för e-handel och postorder. Gemensamt för Serienpackermodellerna är att de har en pressplatta som pressar ur luften från förpackningen och komprimerar produkten. Med det specialdesignade bältet kan flera förpackningar med olika storlekar hanteras i samma maskin. Maskinerna kan matas med såväl flerkomponentspodukter som enkla produkter.

Serienpacker för e-handel

Serienpackers för e-handelsindustrin passar flera olika behov, oavsett format och storlek på produkterna samt om de ska ha tryckt film eller transparant. Maskinerna klarar scanning, etikettering samt konstant produktspårning.

Skicka en förfrågan till oss om du vill veta mer.

Kontakta oss

Försäljningschef
Boxon Automation
0706 - 55 45 14