BoxOnDemand

Med BoxOnDemand kan du producera de lådor du behöver exakt när du vill. BOD-systemet är tillräckligt flexibelt för att producera lådor enstaka lådor för sig eller flera i partier, med varje låda anpassas till ett specifikt behov. 

Boxon representerar Panotech, det italienska företaget bakom Box On Demand-lösningen, i Sverige, Norge och Finland. 

Kostnadsbesparingar och mindre miljöpåverkan

Maskinerna är designade och tillverkade i Italien, med olika storlekar, alternativ och konfigurationer som är tillgängliga för att möta varje kunds unika krav på högkvalitativ förpackningsproduktion.

Lösningen passar bl.a. den snabbt växande e-handeln där man med BoxOnDemand lösningar kan öka fyllnadsgraden upp till drygt 96%, vilket innebär stora kostnadsbesparingar och mindre miljöpåverkan i transportledet.

Compack Midi

Modellen Compack Midi är en maskin speciellt anpassad för liten till medelstor förpackningsproduktion. Maskiner erbjuder tre olika varianter av inmatning av wellpapparken;

  1. fanfoldformat
  2. enskilda ark
  3. enskilda ark och fanfoldformat

Genom att använda sido-matningssystemet som är tillgängligt för fanfold wellpappark kan två olika wellpappark placeras sida vid sida. För att producera den önskade rutan väljer systemet automatiskt det lämpligaste arket.

Ladda ner pdf med mer information om Compack Midi.Kontakta oss

Försäljningschef
Boxon Automation
0706 - 55 45 14