Banderollkrymp

Med en banderolleringskrymp svetsar man ihop över- och underfolien runt godset och värmer sedan upp folien så att den krymper och stter åt runt produkten. 

I vårt sortiment av banderollkrympsmaskiner hittar ni både semiautomatiska och helautomatiska maskiner. Samtliga maskiner har följande egenskaper:

  • Motordrivna övre- och undre filmrullar
  • Självrengörande svetsback
  • Tryckluftsdriven svetskylning
  • Samtliga rörliga delar monterade på härdat stål med axiella kullager
  • Ramkonstruktion i kolstål med vitala delar i rostfritt stål
  • Patenterad värmeisolering inuti tunneln för att minska strömförbrukningen samt hålla yttre ytor kalla
  • Högkvalitativa elektroniska komponenter med digital temperaturreglering
  • Frekvensomriktare som styr transportbanornas hastighet
  • Plexiglasskydd 

SFE-SA

En semiautomatisk modell extra lämpad för gods med varierande storlek och form. Emballeringen blir effektiv och flexibel med maskinens kapacitet på 10-12 slag/min. SFE-SA finns i fyra olika storlekar.

SFE-AU

En helautomatisk modell utrustad med 90°-inmatning, idealisk för hög produktionshastighet av små och medelstora paket.

Det kompakta utförandet gör den perfekt för trånga utrymmen, samtidigt som hastighet och precision är på topp även under rutinmässig drift.

SFE-AU-PLC

Helautomatisk krympfilmsmaskin med 90° inmatning. En mycket mångsidig maskin då den även tillåter automatisk ackumulation av produkten på flera rader.

Maskinen kan utrustas med automatisk kartongbotten (tråg) för att stabilisera paketen och underlätta stapling av produkten på pall.

SFE-NF - för långa produkter

Optimal maskin för långt gods (med medelstort omfång). SFE-NF har rak inmatning vilket möjliggör krympfilmning av produkter utan längdbegränsning.

Även möjligt att få total omslutning av krympfilmen genom filmöverlappning.

SFE-STF-NF - optimal för höga hastigheter

Denna maskin är perfekt för produktionslinjer med riktigt hög hastighet. SFE-STF-NF är utrustad med s.k. in-line-stackerenhet och har en "non-stop-staplingsfunktion" (genom användning av pusher-system).

Maskinen kan levereras med rak eller 90°-inmatning.

SNF-NF Super - bäst för stora paket

Bästa lösningen för inslagning av stora paket. Den raka inmatningen möjliggör hanteringen av stort gods utan några begränsningar i längd.

Genom dubbel ventilation i kombination med optimering av varmluftsflödet inuti tunneln möjliggörs optimal cirkulation vid inslagningen av stora paket.

Bläddra online i hela vårt maskinsortiment, kompl. med tillval, teknisk data och samtliga modeller.