Halvautomatiska sträckfilmsmaskiner

Våra halvautomatiska sträckfilmsmaskiner har väldigt hög prestanda med är samtidigt enkla att hantera och förstå. Vi har maskiner med vridbord och roterande arm, samt självgående robotar. 

Samtliga maskiner är utrustade med fotocell för avläsning av pallhöjd. 

Se också vårt sortiment av sträckfilm, där vi bland annat presenterar Evostretch, vår egna sträckfilm speciellt anpassad för höghastighets sträckfilmsmaskiner.

Masterplat - Boxon.se

Masterplat

Nyhet! Senaste generationen roterande sträckfilmsmaskin. Masterplat har utvecklats utifrån enkelheten hos Ecoplat och utförandet av Rotoplat. 

Masterplat är den idealiska lösningen när du söker hög prestanda med enkel användning. Läs mer om Masterplat ›

Ecoplat

Ecoplat - enkel, effektiv emballering

Ecoplat-maskinerna finns i flera utföranden. Gemensamt för samtliga är att de är användarvänliga. Utrustade med en överskådlig kontrollpanel för enkel användning av de nödvändigaste funktionerna.

Läs mer om Ecoplat Base &FRD

Rotoplat

Rotoplat

Rotoplat är en komplett serie sträckfilmsmaskiner som inkluderar transpalletversioner för alla modeller. 

Nyhet! Multilevelkontrollen med 6 valbara program finns som standard på samtliga Rotoplat 8-modeller. Läs mer om multilevelkontrollen.

Se samtliga modeller i Rotoplat-serien.

Ecowrap - för instabilt gods

Senaste generationen sträckfilmsmaskin med roterande arm som gör att godset kan stå helt still. Ett utmärkt alternativ för instabilt och tungt gods.

  Maskinen kan fås med stoppkant för att centrera pallgodset vid filmning.

Rotowrap C

Rotary C & W

C = Robust maskinpelare, W = befintlig vägg.

Godset kan stå helt stilla medan maskinens roterande arm sköter sträckfilmningen, vilket gör Rotary till ett perfekt val för instabilt eller riktigt tungt gods. Maskinen monteras antingen på en befintlig vägg eller levereras med en robust maskinpelare.

Robot Master

En flexibel sträckfilmsrobot som är perfekt för sträckfilmning av gods där pallen inte är i rotation vid infilmningen. Även lämpligt för pallgods över 2000 kg vilket är den övre gränsen för en maskin med vridbord.

Läs mer om Robot Master.

Robot S6

Sträckfilmsrobot S6

Marknadens mest använda och pålitliga sträckfilmsrobot. Det här är originalet, en maskintyp som Robopac utvecklat under mer än 25 års tid. Överlägsen flexibilitet beträffande pallstorlek och perfekt för sträckfilmning av instabilt eller mycket tungt gods eftersom pallen inte är i rotation vid infilmningen.

Läs mer om Robot S6.

Bläddra online i hela vårt maskinsortiment, kompl. med tillval, teknisk data och samtliga modeller.

Kontakta oss

Maskinsäljare042 - 25 07 45