Välkommen till Boxon

Förpackningsbolaget Boxon har per den 1 mars 2018 förvärvat Maxbox Emballage AB.

För Boxon är Maxbox en utmärkt möjlighet med tanke på ett ökat behov av specialanpassat emballage i mindre serier, något som många av våra kunder efterfrågar idag. Vår förhoppning är att vi kan tillföra ytterligare kompetens, kunskap och breddat erbjudande till Maxbox kunder. 

Läs hela pressmeddelandet om förvärvet här › 


Kort om Boxon

Boxon är ett globalt förpacknings- och märkningsföretag med fokus på värdeaddering. Vi erbjuder ett omfattande standardsortiment men även anpassade lösningar inom emballage, märkning, automatisering och mjukvaruintegration. För att göra det totala förpackningsflödet ännu effektivare kompletterar vi vårt erbjudande med ett brett utbud av tjänster.

Boxon har kontinuerligt vuxit sedan 1932, både eknomiskt och på olika marknader, efter en tydlig och grundlig strategi. Vi finns idag i Norden, Europa och Asien, med huvudkontor i Helsingborg. Vi omsätter ca 125 miljoner euro och har ca 260 anställda. 


Vårt produkterbjudande

Vi kan med stolthet säga att vi har ett av marknadens mest kompletta sortiment inom emballage och etikettering/märkning. Vårt erbjudande är unikt på den nordiska marknaden och anpassat för både små och stora behov.

Materialoberoende

Boxon är materialoberoende och söker rätt lösning utan materialbegränsningar. Vi ser det som en stor fördel att våra kunder vet att vi valt den bästa lösningen utifrån behov och önskemål, inget annat.


Design & Konstruktion

Boxons kunskap och erfarenhet av speciallösningar har skapat en Design och Konstruktionsavdelning som löpande tar fram förslag och design åt våra kunder. Avdelningen består av förpackningstekniker och produktspecialister och ingår i vad vi kallar Boxon Innovation Team.

Vårt arbetssätt är enkelt - utifrån en idé eller ett behov sätter våra konstruktörer och designers igång med arbetet för att ta fram den bästa lösningen. 

Läs mer om tjänsten ›


Webshop

BoxonDirect.se är vår webshop med allt inom förpackningar och emballage. Här hittar du nästan 3000 artiklar, alltifrån enkla brevpack till robusta lådor, produktskydd, olika tejper, sträckfilm, bandning och ett kompletterande sortiment.

Sök dig fram efter en specifik produkt eller använd vår smarta filtrering. Skapa ditt konto så att du enkelt kan se beställningshistorik och uppdatera adresser. Betalning sker mot kort eller faktura och du handlar alltid fraktfritt över 3000 kr.

Upptäck BoxonDirect.se ›


Vad händer med Maxbox nu?

Per den 2 maj kommer Maxbox Emballage AB's verksamhet att övergå till Boxon. Vi kommer tillsammans med samarbetspartners driva nuvarande produktion och trygga tillverkning och leverans till Maxbox kunder. Samtliga kunder kommer blir kontaktade och vi kommer säkerställa att order och leverans sker enligt önskemål.

Från och med den 2 maj kommer samtliga transaktioner och all fakturering ske från Boxon Pak AB, org.nr 556022-7067. 


Kontakt

Telefon: 020 - 33 10 00  l  Mail: order@boxon.com

Försäljningschef Norden
Thomas Fors  l  Telefon: 0733 - 41 76 21  l  Mail: thomas.forss@boxon.com

Försäljningschef Väst
Erika Wernersson  l  Telefon: 0703 - 94 06 00  l  Mail: erika.wernersson@boxon.com

Missa inget viktigt - följ oss genom Boxons nyhetsbrev.

Huvudkontor: Helsingborg
Omsättning: 1,3 miljarder 
Anställda: ca 240
Certifieringar: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015