, Customer Support - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Systemadministratör

Rollen är en mixad roll som Systemadministratör och Produktadministratör, där du kommer att arbeta i nära samarbete med företagets inköpsavdelning och dina främsta uppgifter kommer vara att behandla data som är grunden för hanteringen av företagets produkter och leverantörer. Du kommer även att ha kontakter med säljare, säljsupport, inköp och leverantörer i olika sammanhang.

Tjänsten är en direkt rekrytering till Boxon som har sitt huvudkontor i Helsingborg. Rekryteringen sköts av Dreamwork. Sök gärna tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval.

Mer om tjänsten

Tjänsten innebär mycket registrering och artikelvård där du kommer säkerställa att databaser, relaterade till artiklar, leverantörer och priser, är korrekta och uppdaterade. Vidare kommer arbetsuppgifterna även vara att bistå vid:

  • leverantörsförhandlingar
  • leverantörsbedömningar
  • reklamationer
  • avtalsadministration
  • miljömärkning
  • samt skapa och uppdatera samt underhålla leverantörsinformation i SAP.

Din profil

För att lyckas i denna roll har du några års erfarenhet från ett snarlikt arbete där du kan hantera stora mängder data. För att trivas i rollen har du sinne för siffror, ett logiskt tänkande i kombination med att du har god prioriteringsförmåga och ett affärstänk. Vidare måste du kunna prioritera och självständigt driva ditt arbete framåt såväl som att du också trivs i en roll med att supportera teamet.

Datorn kommer vara ett viktigt arbetsredskap för dig och du har mycket god datorvana och behärskar Office-paketet, i synnerhet i Excel. Vidare har du arbetat i något affärssystem sedan tidigare och har du erfarenhet i SAP är det ett stort plus. Kanske du haft ansvar som superuser i någon form eller varit ansvarig för att utbilda andra. Du har allmän god teknisk förståelse och är nyfiken på att lära dig nytt. Din svenska och engelska är mycket god i tal och skrift.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag. Välkommen att skicka din ansökan eller eventuella frågor om tjänsten till Patrick Fernandes på patrick.fernandes@boxon.com.

Välkommen med din ansökan!

Om Boxon

Boxon är en innovativ företagspartner som erbjuder intelligenta och innovativa förpackningskoncept med full spårbarhet helt integrerade med våra kunders behov. Vi analyserar omvärlden, inspirerar till nya idéer och designar snabbt innovativa lösningar som kontinuerligt framtidssäkrar förpackningsflödet från order till leverans. Vårt fokus är främst på företag inom industri-, handels- och logistikbranschen som söker en långsiktig partner. Boxon finns i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige. Vår verksamhet involverar ca 260 anställda och vi har en omsättning på ca 1,3 miljarder SEK. Vill du veta mer om Boxon, besök www.boxon.se