, Customer Support - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Administrativ Support

I rollen som Administrativ Support kommer du att jobba i nära samarbete med företagets inköpsavdelning. Du kommer ha kontakt med säljare, säljsupport, inköp och leverantörer, men dina absolut främsta uppgifter kommer vara av administrativ karaktär.

Tjänsten är en direkt rekrytering till Boxon som har sitt huvudkontor i Helsingborg. Rekryteringen sköts av Dreamwork. Sök gärna tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval.

Mer om tjänsten

Som Administrativ Support kommer du att vara en del av inköpsteamet.
Tjänsten innebär mycket registrering och artikelvård där du kommer säkerställa att databaser, relaterade till artiklar, leverantörer och priser, är korrekta och uppdaterade. Vidare kommer arbetsuppgifterna även vara att bistå vid:

  • leverantörsförhandlingar
  • leverantörsbedömningar
  • reklamationer
  • avtalsadministration
  • miljömärkning
  • samt skapa och uppdatera samt underhålla leverantörsinformation i SAP.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en utpräglad servicemänniska, har ett affärstänk och du trivs i rollen med att supportera teamet. Vidare har du några års erfarenhet från ett administrativt arbete. Arbetet ställer stora krav på förmåga att strukturera, prioritera och självständigt driva ditt arbete framåt.

Din svenska och engelska är mycket god i tal och skrift. Datorn kommer vara ett viktigt arbetsredskap för dig och du har mycket god datorvana och behärskar Office-paketet, i synnerhet i Excel. Vidare har du arbetat i något affärssystem sedan tidigare och har du erfarenhet i SAP är det ett stort plus, men inget krav.

Ansökan

Tycker du att detta verkar intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.granelli.glyre@dreamwork.se. Välkommen med din ansökan!

Om Boxon

Boxon är en innovativ företagspartner som erbjuder intelligenta och innovativa förpackningskoncept med full spårbarhet helt integrerade med våra kunders behov. Vi analyserar omvärlden, inspirerar till nya idéer och designar snabbt innovativa lösningar som kontinuerligt framtidssäkrar förpackningsflödet från order till leverans. Vårt fokus är främst på företag inom industri-, handels- och logistikbranschen som söker en långsiktig partner. Boxon finns i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige. Vår verksamhet involverar ca 260 anställda och vi har en omsättning på ca 1,3 miljarder SEK. Vill du veta mer om Boxon, besök www.boxon.se