light bulb icon
Snabba leveranser
light bulb icon
Fraktfritt över 3000 kr
light bulb icon
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Snabba leveranser
Fraktfritt över 3000 kr
Säker betalning
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi erbjuder
Kundcase
Hållbarhet
Service & Support
Om oss

Chief Supply Chain Officer (CSCO)

Som Chief Supply Chain Officer (CSCO) kommer du att spela en central roll i att bidra till Boxon Groups framtida expansion och lönsamhet mot övergripande vision.

I denna internationella nyckelroll ansvarar du för att utveckla processer och in- och utgående logistikflöden inom Skandinavien och Tyskland. Du kommer tillsammans med ditt team att hantera det logistiska flödet från cirka 300 leverantörer via 19 lager varav tolv i Europa och sju i Kina. Boxon Group befinner sig på en spännande tillväxtresa, i vilken du får möjlighet att bidra med din strategiska förmåga i syfte att optimera och expandera verksamheten ytterligare.

I denna roll utgår du från Boxon Groups HK i Helsingborg.
Du rapporterar till CEO och ingår i ledningsgruppen för Boxon Group.

Mer om tjänsten

Tjänsten som CSCO innebär stora kontaktytor både internt och externt. Internt kommer du att leda och utveckla tre lagerfunktioner lokaliserade i Sverige och Norge samt ett team inom logistikplanering. I ditt ledarskap ingår nio direktrapporterande inom funktionen för supply chain. Du har ett nära samarbete med den strategiska inköpsfunktionen och med försäljningsavdelningen. Du samarbetar även med supply chain-ansvariga för EMEA och Asien.

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Övergripande ansvara för supply chain, operativt inköp, lager och distribution
  • Leda, utveckla och coacha ditt team inom supply chain mot uppsatta mål
  • Ansvara för investeringar och budgetmål inom ditt område
  • Genomföra effektivitets- och integrationsprojekt för att optimera flöden och minska kostnader
  • Ansvara för att säkerställa optimering av lagernivåer

Din Profil

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet och kompetens inom supply chain management. Du drivs av nya utmaningar och är självgående i ditt arbetssätt. Som person trivs du i en dynamisk arbetsmiljö där flexibilitet och snabba prioriteringsändringar är en del av vardagen. Du är strategisk i ditt sätt att tänka och har en förmåga att se den större bilden och förstå branschens trender. Du är analytiskt begåvad och kan effektivt kommunicera idéer och planer på ett strukturerat och övertygande sätt.

Du är en ledare som framgångsrikt driver förändring och förbättringar genom att dra nytta av medarbetarnas styrkor. Du engagerar och delegerar arbetsuppgifter till ditt team och drar dig inte från att själv vara ”hands-on” när det behövs. Som kommunikativ person är du skicklig på att navigera i en utmanande arbetsmiljö och har förmågan att bygga broar och skapa förståelse för olika funktioner och intressenter.

Tjänsten innefattar ca fem övernattningar i månaden. 

Utbildning och erfarenhet

  • Minst fem års erfarenhet av liknande befattning inom supply chain, gärna från producerande verksamhet
  • Relevant akademisk utbildning
  • Gedigen kompetens inom inköp, supply chain och logistik
  • God kunskap och erfarenhet av att leda team och funktioner på distans

Ansökan

Boxon samarbetar i denna rekrytering med Skillway AB. www.skillway.se.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2023–09-03. Vi rekommenderar att du skicka din ansökan redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Johansson på josefine@skillway.se tel. 073 144 11 16 eller Anna Goudoulakis på anna@skillway.se tel. 073 600 00 80.

Varmt välkommen med din ansökan! Sök tjänsten här!

Om Boxon

Boxon är en innovativ företagspartner som erbjuder intelligenta förpackningskoncept. Tack vare hög kompetens och lång erfarenhet kan Boxon erbjuda sina kunder hållbara och innovativa lösningar inom förpackningar, emballage och etiketter. Boxons erbjudande sträcker sig från enkla standardlådor i kartong till speciallösningar och automatiserade packmaskiner.

Boxons främsta fokus är på företag inom industri-, handels- och logistikbranschen som söker en långsiktig partner. Boxon finns i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige och involverar ca 270 anställda med en omsättning på ca 1,8 miljarder SEK.

Läs mer på www.boxon.se

Linje
Tom rad
loading symbol