Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Supply Chain Developer

Vi behöver förstärka vårt team inom Supply Chain Management och söker nu en erfaren person med intresse för förpackningslösningar inom hela Boxons verksamhetsbredd. Är du en person med erfarenhet inom Supply Chain som drivs av att se förbättringar och vill se utveckling? Vill du driva egna projekt inom Supply Chain Management? Stämmer detta in på dig, läs mer nedan och söka gärna redan idag.

Mer om tjänsten

I rollen som Supply Chain Developer kommer du att arbeta med både operativa och strategiska uppgifter, där du kommer att driva förbättringsprojekt samt stödja vid frågor inom leverans och logistik. Du kommer arbeta aktivt med uppföljningar av försörjnings- och logistikfunktionerna genom daglig övervakning kopplade till KPI:er samt övervakning av försörjningskedjans EDI-flöden.

I din roll som Supply Chain Developer på Boxon kommer du bland annat:

  • Driva förbättringsprojekt inom leveranskedjan
  • Utvecklar och implementerar såväl nya som befintliga processer och rutiner
  • Ta fram underlag och analyser
  • Utföra felsökningar vid problem i leveranskedjan
  • Vara specialiststöd i frågor rörande leverans och logistik
  • Agera som superuser för ett antal olika system
  • Uppföljning av leverans- och logistikfunktionen via KPI:er
  • Övervakning av EDI-flöden i leveranskedjan

Din profil

För att lyckas i tjänsten har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och du har en eftergymnasial utbildning inom inköp / logistik / Supply Chain eller motsvarande på yrkes- eller högskolenivå. För att vara rätt för tjänsten krävs att du är drivande och kan agera och driva projekt framåt. Du är en person som tar ansvar och arbetar självständigt och strukturerat.

Viktigt för rollen är att du har en god helhetsförståelse för varuflödeskedjan samt utvecklad analytisk förmåga. Du har hög digital mognad och du hanterar Excel mycket bra. Vidare har du erfarenhet av något affärssystem, gärna SAP. Du behärskar engelska och svenska på god nivå i både tal och skrift.

Om Boxon

Boxon är en innovativ företagspartner som erbjuder intelligenta förpackningskoncept.

Tack vare hög kompetens och lång erfarenhet kan Boxon erbjuda sina kunder hållbara och innovativa lösningar inom förpackningar, emballage och etiketter. Boxons erbjudande sträcker sig från enkla standardlådor i kartong till speciallösningar och automatiserade packmaskiner.

Boxons främsta fokus är på företag inom industri-, handels- och logistikbranschen som söker en långsiktig partner. Boxon finns i Norden, Europa och Asien. Huvudkontoret är i Helsingborg, Sverige och involverar ca 270 anställda med en omsättning på ca 1,4 miljarder SEK.

Läs mer på boxon.se.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du anställs direkt hos Boxon AB och rekryteringen sköts av Dreamwork. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vänta inte med din ansökan, utan sök tjänsten redan idag via vår hemsida, www.dreamwork.se

Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mahlin Granelli Glyré på mahlin.glyre@dreamwork.se.

Välkommen med din ansökan!

Karriär på Boxon
loading symbol