Komplett sortiment
Brett kunnande
Värdehöjande fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Automation för effektiv e-handel

2019-11-28 13:35:03

Automation för effektiv e-handel var ämnet för dagen då Boxon var värd för Pack@lunch i november.

Vi arbetar med ett antal partners för att hjälpa e-handelsföretag att effektivisera sina förpacknings-lösningar. En av dem är Sealed Air, som bland annat specialiserat sig på smarta lösningar och teknik för automatiserad förpackning inom e-handel.

Första talaren, Lester Barrat, är chef på Sealed Air för förpacknings- och automationsverksamhet i EMEA. Han påpekade att tillväxten av e-handel har skapat ökade krav på flexibilitet och snabbhet i förpackningslinjen.

Nästa talare var Garance Kropp, försäljningschef på Sealed Air för förpacknings- och automationsverksamhet i Norden. En förpackningslinje är en investering, men varje företag börjar med en grundlig ROI, Return of Investment, sa Garance Kropp.

Anders Marbe, säljchef för Automation på Boxon Group, presenterade hur automatisering av ett förpackningsflöde kan se ut och hur informationsbäraren tillåter dig att ha alternativa förpacknings-lösningar i en och samma linje. Fotavtrycket blir avsevärt mindre än om man delar upp förpackningsmaskinerna på flera olika linjer.

Pack@lunch avslutades med en rundtur i vår etikettproduktion.

Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt företag inom Automation & Integration.

Pack@lunch 22 november 2019, Boxon Borås