Komplett sortiment
Brett kunnande
Värdehöjande fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Addera värde till ditt varumärke med etiketter

2020-01-22 11:26:51

Ny teknik och flexibla lösningar för information, personifiering, varumärkesskydd och spårbarhet bidrar inte bara till ökat värde på produkten. Intelligenta och hållbara etikettlösningar bidrar också till att öka värdet på varumärket på ett effektivare och smartare sätt.

Digitaltryck

Med senaste tekniken från HP Indigo erbjuder vi tryck av högsta kvalité. Samkör flera sorter utan kostsamma omställningar. Snabbt, snyggt och helt variabelt. Vissa PANTONE®-färger är svåra att nå i CMYK. Vi kan då utöka tonomfånget med HP IndiChrome Plus som bygger på CMYK plus orange, violett och grönt.

Personifierat tryck

Skapa en unik design till varje förpackning. Vi erbjuder en mängd möjligheter inom etiketter när det kommer till trycktekniker, material, effekter och etiketttyper. Dra nytta av fördelarna med variabel grafik, text eller koder. Med våra verktyg är möjligheterna obegränsade.

Har ni speciella önskemål eller krav på etiketten, kontakta oss så hjälper vi gärna till! Läs mer och ladda ner vår broschyr om Etiketter - funktion och effekt.