Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Boxon Group aktiv medlem i UN Global Compact

2020-02-13 09:40:33

Vi är glada att meddela att Boxon Group nu är en aktiv medlem av United Nations Global Compact! Detta är ett stort steg framåt i vårt arbete med global hållbarhet och mer kommer!

Som medlem i UN Global Compact har vi åtagit oss att ha en ansvarsfull företagsledning. Det frivilliga initiativet, där företag har anslutet sedan 1999 i en pakt med UN att främja socialt och miljömässigt ansvar i samband med globaliseringen, finns i 161 länder och uppmuntrar företag att utveckla hållbara lösningar i ekonomiska, sociala och miljömässiga termer. Vi är stolta över att vara en del av detta världsomspännande initiativ från mer än 12 000 företag och orientera vår entreprenörsverksamhet till de tio principerna i Global Compact, som inkluderar områdena mänskliga rättigheter, arbetsstandarder, miljö och antikorruption. En ansvarsfull uppgift som vi gärna tar. Genom att ansluta till Global Compact har vi gjort till vårt mål att bidra aktivt till de hållbara utvecklingsmålen som formulerats av UN.

Från lokala nätverk till över 10 000 företag runt om i världen tar UN Global Compact företagens hållbarhet från kanten till mainstream och förenar affärer för en bättre värld.

Läs mer:

Boxon blogg: https://boxonblogg.wordpress.com/2020/02/12/united-nations-global-compact/

Global Compact Sverige: https://globalcompact.se/