Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Ny VD till Boxon Group

2021-02-11 14:31:15

Det är med stolthet vi kan informera att Christer Rapp har utsetts till ny VD och Koncernchef för Boxon Group. Christer tillträdde den 1 februari 2021 och kommer närmast från Windoor/Sunparadise där han med stor framgång varit VD för de skandinaviska bolagen.

Jag är mycket stolt över att kunna presentera Christer Rapp som ny VD och koncernchef. Med sin höga kompetens och långa erfarenhet av att driva och utveckla bolag är Christer helt rätt profil för att ta Boxon vidare till den mest innovativa affärspartnern inom förpackningsbranschen. Boxon har en hög tillväxttakt i de sju marknader vi är etablerade och vi ser mycket positivt på framtiden. Vi skall fortsätta bygga Boxon med tydlig förankring i vår värdegrund och företagskultur. Christer tillför kompetens och erfarenhet som blir värdefullt för Boxon och våra kunder. ”, säger Anders Yllfors, avgående VD för Boxon.

Christer Rapp har tidigare haft ledande befattningar i andra större företag såsom Lindab, Ahlsell och nu senast som VD på Windoor/Sunparadise, där han varit med om att genomföra en lyckad strategisk implementering. I tidigare bolag har största fokus varit att vidareutveckla och förädla väl fungerande verksamheter till att prestera ännu bättre.

Det känns väldigt bra att komma till ett värderingsstyrt och internationellt bolag som Boxon. Vi har stora möjligheter med att bredda vårt kunderbjudande och jobba vidare med helhetslösningar för att addera mer värde till våra kunder. Självklart kommer vi även fortsätta med vårt CSR-arbete för att säkerställa att vi kan erbjuda marknadens mest hållbara produkter och lösningar. Jag ser fram emot att vidareutveckla Boxon tillsammans med våra medarbetare, kunder samt partners runt om i världen”, säger Christer Rapp, ny VD för Boxon.

Anders Yllfors lämnar därmed över VD rollen till Christer och kommer fortsättningsvis att verka som Boxons styrelseordförande, vilket skapar bra kontinuitet.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Anders Yllfors, Styrelsens ordförande, anders.yllfors@boxon.com, +46 70 606 8771
Christer Rapp, VD/CEO, christer.rapp@boxon.com, +46 70 190 1288

Anders Yllfors och Christer Rapp