Komplett sortiment
Brett kunnande
Värdehöjande fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Baldwin Jimek

Baldwin Technology Company Inc. er en ledende internasjonal produsent og totalleverandør av prosessautomasjonsutstyr og tilhørende forbruksvarer. Som leverandør av helhetsløsninger, forsyner Baldwin ikke bare sine kunder med nytt utstyr, men avsetter også store ressurser til vedlikehold og service på eksisterende utstyr.

case-baldwin-logo.jpg

Kundens utmaningar

Baldwin Jimek hadde behov for et emballasjemateriale som kunne håndtere både et visst trykk og en viss fukt. Produktene sendes over hele verden, med båt og med bil og utsettes dermed for både støt og ulike temperaturer. Dessuten kan luftfuktigheten variere. 

På ferdiglageret deres stables produkteskene oppå hverandre og derfor er det viktig at eskene tåler et visst trykk.

Boxons lösning

Efter utförliga tester på materialet tillsammans med Boxon kom man fram till ett wellmaterial som klarar alla de krav som ställs.

Förutom wellådor förser Boxon företaget med bubbelplast för att skydda prepackrullarna, tejp, transportetiketter och zippåsar för att packa reservdelar. Man har nyligen också bytt ut etiketter som förut häftades fast med klammer, till 4-färgsetiketter som klarar av att fästa på lådor av pressat trä som används i företaget, något som gjort det effektivare både kostnads- och tidsmässigt.

quote_37x26.png Boxon är duktiga på att komma med förslag och är väldigt proaktiva i att försöka hitta lösningar som i slutändan reducerar våra kostnader." säger Carina Ticak, Supply Chain Professional, Baldwin Jimek AB.

Klicka på läs mer för att läsa mer om samarbetet.

Läs mer

Relaterat innehåll

Produktmärkning

Från enskilda printrar till kompletta system med t.ex. avancerad rapportering till affärssystem.

Specialemballage

Utifrån en idé tas en unik, kreativ lösning fram som matchar ert behov och tar hänsyn till era krav.

Relaterade tjänster

Vi täcker alla områden relaterade till en förpacknings- och märkningslösning.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en förfrågan eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person återkommer till dig i ditt ärende.

contact-girl-right.png

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*