Komplett sortiment
Brett kunnande
Värdehöjande fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Packmaskiner och system som pratar

Boozt Fashion är sedan 2007 en av Nordens största e-handelsiter inom kläder och mode. Bolaget består av boozt.com och booztlet.com samt 2 retailbutiker i Danmark. Sedan 2013 har Boxon och Boozt haft ett partnerskap när det gäller förpackningslösningar.

Boozt-Fashion-logo.png

Projektet med Boozt är det första stora automationprojektet med kund där en helhetslösning integrerats med kundens system.

Kundens behov

I den allt växande e-handeln ville Boozt se över möjligheterna att effektiviserade sina processer. En utmaning var t.ex. att en stor mängd tomemballage blev över när Boozt tog emot sina produkter. Genom att automatisera flöden och koppla ihop systemen kunde flera moment förbättras, effektiviseras och ske utan manuell inverkan. 

Samarbetet med Boxon har fungerat bra och för Niels Hemmingsen, COO på Boozt, var det naturligt att stärka samarbetet ytterligare.  

quote_37x26.png  Vi är väldigt nöjda med det vi har fått och det arbete vi gör tillsammans med Boxon.

Boxons lösning

Lösningen som Boxon levererat till Boozt består av flera delar. I inbounddelen har vi levererat en transportbana som hanterar överblivet emballage. I outbounddelen transporteras produkterna via en transportbana, genom en förslutningsmaskin och sedan via en scanner där ordersedelns information hämtas och skickas till Boozt affärssystem.

Den mer avancerade delen i outbounddelen är själva orderflödet ut till kund. Här scannas ytterligare information om var produkten ska skickas, vad den väger och hur den ska sorteras.

- Det som gör hela den här lösningen unik är att vi gjort hela systemintegrationen, där vi fått alla maskinkomponenter och system att prata med varandra och fungera ihop, säger Anders Marbe, Boxon Automation.

Klicka på läs mer för att läsa mer kring detaljerna i lösningen.

Läs mer

Relaterat innehåll

Profilerat emballage

Förpackningen och den totala köpupplevelsen blir en viktig del i kommunikationen.

Paketering

Flexibilitet och optimering är grundläggande parametrar för ökad effektivitet.

Mjukvaruintegration

Med informationsöverföring mellan system förhindras och minimeras misstag.

Sortering

Paketering och flöden bör vara så ergonomiska och effektiva som möjligt.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en förfrågan eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person återkommer till dig i ditt ärende.

contact-girl-right.png

*=obligatoriska fält

Önskar du motta nyhetsbrev av Boxon?*