Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Inlinemärkning

När ni står inför beslutet att helautomatisera er märkning och etikettering står ni också inför en effektivisering av hela produktionen. En effektivisering som kan göra ert företag konkurrenskraftigt, även i ett globalt perspektiv.

Inline är det övergripande begreppet för etikettering och märkning av produkter och emballage under produktion. Man skiljer i huvudsak på två metoder: Print and Apply samt Dispensering.

Print and Apply - Avser etiketter och märkning med möjlighet till variabel utskrift/printning. Skrivarna är kopplade till affärssystemet, lokal PC (PLC) eller till förprogrammerad skrivare.

Dispensering - Avser applicering av redan färdigtryckta och lika etiketter för en produktionsserie.

Boxon är en av de mest kompletta leverantörerna inom Inlinemärkning. Med integrerade märknings- och etikettmaskiner kan vi ge er ett helintegrerat system som märker produkter, förpackningar, emballage och transportpallar i produktionslinjen. Våra kunder finns i flera olika branscher och i väldigt skiftande företag. Inte sällan ingår flera tekniker i en och samma produktionslinje.

Var placera märkningen?

Var märkningen eller etiketterna ska sitta bestäms förstås av er verksamhet. Kanske direkt på produkten, eller på burken, locket, flaskan eller kapsylen. Inlinemärkning gör det möjligt att placera trycket i stort sett hur man vill - ovanpå eller på sidan av förpackningen, på fram- eller baksidan av lådan eller runt ett hörn.

Det är i ett tätt samarbete med er som vi skapar de absolut lönsammaste lösningarna. Vi kan peka på många lyckade installationer med bläckstrålemärkning, termotransferskrift, etikettering eller lasermärkning.

Inlineapplikationer för märkning av kartong i produktion

Automatiserade in-lineapplikationer gör etiketteringen snabb och enkel. Kartonger fylls med passande antal primärförpackningar. Därefter försluts kartongen (sekundärförpackningen) och förses, som på bilden, med en etikett som bär på information om innehållet. 

Har du rätt metod för din märkning?

De ökade kraven, både lagkrav och från återförsäljare, gör att märkningen blir en viktig fråga för tillverkare som vill skydda sin verksamhet från dyra märkningsfel eller oläsliga streckkoder. Det gäller att välja den lösning som passar din applikation bäst.

Ladda ner vårt White Paper

I detta white paper undersöker vi varje teknik mer i detalj och ger en enkel process i tre steg för att välja rätt.

Dessutom tipsar vi om hur du på egen hand kan påverka till en mer kostnadseffektiv och driftsäker produktion.

Vill du ta emot nyhetsbrev från Boxon?

Läs mer om våra Automationslösningar

Paketering

Flexibilitet och optimering är grundläggande parametrar för ökad effektivitet.

Materialhantering

Verktyg och maskiner som underlättar hanteringen av godset.

Mjukvaruintegration

Med informationsöverföring mellan system förhindras och minimeras misstag.

Sortering

Paketering och flöden bör vara så ergonomiska och effektiva som möjligt.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du har en fråga eller vill veta mer om vårt erbjudande. Vi ser till att rätt person tar kontakt med dig. 

*=obligatoriska fält

Önskar du ta emot nyhetsbrev från Boxon?*